Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Creed II: Ο Ρόκι Μπαλμπόα αντιμέτωπος ξανά με τον Ιβάν Ντράγκο - Από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες!


Η δεύτερη ταινία που γεννήθηκε από τον κόσμο του πιο διάσημου κινηματογραφικού μποξέρ έχει νέο τρέιλερ και πολλή, πολλή ιστορία. 

Μια έχθρα δεκαετιών αναβιώνει στο ολοκαίνουριο trailer του Creed II, που κάνει πρεμιέρα στα τέλη Νοέμβρη στους κινηματογράφους. Ο Adonis Creed, γιος του θρυλικού μποξέρ Apollo που έπεσε νεκρός από τις γροθιές του Ivan Drago, αντιμετωπίζει στο ρινγκ τον γιο του Ρώσου μποξέρ Viktor. Ο αγώνας αποτελεί φυσικά μια πρόκληση για το νεαρό μποξέρ, τον οποίο κοουτσάρει ο θρυλικός Rocky Balboa. 



«Έσπασε πράγματα μέσα μου, που δεν πρόκειται να φτιάξουν ποτέ» ακούγεται να δηλώνει ο Ρόκι αναφερόμενος στον θρυλικό αγώνα με τον Σοβιετικό μποξέρ στο Rocky IV. Εκτός όμως από την δυνατή προϊστορία που δυναμιτίζει το κλίμα στον αγώνα, στο trailer βλέπουμε τον Adonis και τον Viktor να προπονούνται σκληρά σε ένα πρόγραμμα που θυμίζει πολύ σύγχρονη εκπαίδευση cross fit.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Στίβεν Καπλ Τζούνιορ 
Ηθοποιοί: Τέσα Τόμπσον, Ντολφ Λούντγκρεν, Φλόριαν Μουντεάνου, Σιλβέστερ Σταλόνε, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Γουντ Χάρις, Φιλίσια Ρασάντ 
  
Από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.