Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

«Μαριχουάνα Stop!» και άλλες εκπλήξεις για την επόμενη σεζόν!


Ο Γιώργος Λυκιαρδόπουλος και ο Γιώργος Βάλαρης, τα πρόσωπα πίσω από την Broadway Show Production ανακοίνωσαν τις δύο νέες παραγωγές που θα έρθουν από το χειμώνα σε μία πολύ ευχάριστη παρουσίαση με πολλούς από τους συντελεστές να παρευρίσκονται εκεί. 

Μπορεί η απόλυτα πετυχημένη παράσταση «Γοργόνες και μάγκες» να μη συνεχιστεί και τη νέα σεζόν, αλλά όπως εύστοχα είπε ο Γιώργος Βάλαρης «Είναι ωραίο να σταματάς όταν τα πράγματα βρίσκονται στην κορυφή»...Το καλό, για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση και για αυτούς που θέλουν να την ξαναδούν, είναι ότι οι «Γοργόνες και μάγκες» θα κάνουν μια μεγάλη περιοδεία το καλοκαίρι στη χώρα μας, αλλά και στην Κύπρο.
Το μεγάλο νέο «έσκασε» λίγο αργότερα, μόλις ανακοινώθηκε η θεατρική διασκευή μιας ακόμη πασίγνωστης ελληνικής ταινίας…Σειρά για το ερχόμενο Νοέμβρη έχει το ανέβασμα στην σκηνή του «Μαριχουάνα Stop!» του Γιάννη Δαλιανίδη και του Μίμη Πλέσσα, σε παραγωγή φυσικά της BroadwayShow Production. Οι δύο παραγωγοί μας «αποκάλυψαν» τον συντελεστή-έκπληξη της παράστασης που δεν θα είναι άλλος από τον Τόλη Βοσκόπουλο! Μετά από χρόνια απουσίας του από τη θεατρική σκηνή, ο αγαπημένος τραγουδιστής επιστρέφει για να ερμηνεύσει τα τραγούδια της ταινίας.
Εκτός από το «Μαριχουάνα Stop!», τον Οκτώβριο του 2018 κάνει πρεμιέρα η παράσταση «Λίγο απ’ όλα», μία επιθεώρηση - βαριετέ του Γιώργου Βάλαρη, έχοντας τον ίδιο τίτλο με την πρώτη επιθεώρηση που παρουσιάστηκε στην Ελλάδα. Δεν έχουν ανακοινωθεί όλα τα ονόματα των συντελεστών, έγινε όμως γνωστό ότι θα πρωταγωνιστεί ο πολύπειρος Γιώργος Κωνσταντίνου.

Πηγή: athinorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.