Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Είδαμε την παράσταση «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» του Luigi Pirandello σε απόδοση της Ροζίτας Σώκου και σκηνοθεσία του Γιώργου Λιβανού στο Studio Κυψέλης!


Χθες βράδυ είχαμε την χαρά και την τιμή να παρακολουθήσουμε την παράσταση «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» του Luigi Pirandello σε ολοκαίνουρια απόδοση της Ροζίτας Σώκου και σκηνοθεσία του Γιώργου Λιβανού στο αγαπημένο μας Studio Κυψέλης. 

Η παράσταση ταξιδιάρικη, σε μεταφέρει σε μια άλλη εποχή όπου το δικαίωμα στην ελευθερία και τον έρωτα θεωρούνταν πράξεις παράνομες και εγκληματικές.
Όλοι οι ηθοποιοί γεμάτοι μεράκι και πάθος βγάζουν την αλήθεια και την ψυχή τους πάνω στην σκηνή. Θα ξεχωρίσω τον Νίκο Γιάννακα που σαρώνει τη σκηνή για δύο ολόκληρες ώρες με έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό ρόλο, αλλά και την μάνα Όλγα Πρωτονοτάριου, που εκφραστικά σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Όσο για την «μεγάλη» μας πρωταγωνίστρια Καίτη Ιμπροχώρη μας μαγεύει με την απλή, δοτική και συγκινητική ερμηνεία της.
Το γέλιο, το δάκρυ, η χαρά, η λύπη είναι τόσο σωστά δοσμένα που ξεχνιέσαι και χάνεσαι στην μαγεία του έργου. Ατμοσφαιρικό μιούζικαλ, με υπέροχες  ερμηνείες από έμπειρους και νέους ηθοποιούς, ένα έργο που βασίστηκε στη δύναμη της ομάδας και που δεν έχει σε τίποτε να ζηλέψει από τα αντίστοιχα έργα του εξωτερικού.
Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα από κάθε άποψη, έχουν περάσει λίγες ώρες από την στιγμή που το είδα και ακόμη θυμάμαι στιγμές του έργου που με συγκίνησαν και με ταξίδεψαν. Μην λείψει κανείς!

Λιναρίτης Γιώργος


Η παράσταση που αγαπήθηκε από τους θεατές και εκθειάστηκε από τους κριτικούς, την φετινή χρονιά, παρατείνεται έως και την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, ύστερα από ζήτηση του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.