Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης για μια συναυλία στο Θέατρο Πέτρας την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017


Στις 26 ΙΟΥΝΙΟΥ και ημέρα Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Μιχάλη Τζουγανάκη στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ στη Πετρούπολη. 
Ο τραγουδιστής και μουσικός Μιχάλης Τζουγανάκης θα μας ταξιδέψει μέσα απο τη μουσική Οδύσσεια όλων αυτών των χρόνων, σε στιγμές που άλλοτε μας δίνουν την αίσθηση, πότε της τρυφερότητας και της γαλήνης στη ψυχή και πότε του έντονου πάθους, της φλόγας και της δύναμης που κρύβουμε μέσα μας. 
Προκαλώντας τον διονυσιασμό που απο μια απλή κίνηση του σώματος μπορεί να καταλήξει σε χορό που μας οδηγεί στις ρίζες μας. Θα ερμηνεύσει τραγούδια απο τη δισκογραφική του πορεία, η οποία ξεκινάει απο τα 15 του χρόνια εώς και σήμερα. Αλλά και μουσικές που άγγιξαν ανεξίτηλα τη ψυχή του, καθώς στο ξεκίνημά του συνεργάστηκε για μεγάλα διαστήματα με τον Λεωνίδα Κλάδο, τον Κώστα Μουντάκη, τον Νίκο Μανιά και τον συνθέτη Νίκο Μαμαγκάκη. 
Στη συνέχεια ακολούθησαν συνεργασίες με τη Γλυκερία, τη Πίτσα Παπαδοπούλου, το Γιώργο Νταλάρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τους Πυξ Λαξ. Έτσι, εμπνευσμένο το ρεπερτόριο του απο την ευρύτερη ελληνική μουσική σκηνή, θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του τραγούδια αγαπημένων συνθετών και τραγουδοποιών. Πάντα με τη σφραγίδα της ιδιαιτερότητας και της ιδιοτυπίας του καλλιτεχνικού του χαρακτήρα. Μαζί του εμφανίζεται ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης που θα παρουσιάσει μέρος των τραγουδιών του και θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε και μαζί.

Πληροφορίες:
Ημερομηνία: Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή Εισιτηρίου: 12€

Θέατρο Πέτρας
Ρωμυλίας 1, 
Νταμάρι Πετρούπολης
Πετρούπολη
Τηλέφωνο: 210 5012402

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.