Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

EUROVISION 2017: Νεότερες πληροφορίες μετά τα γυρίσματα στην Οδησσό!

Ο μεγάλος χορηγός της Demy και της ελληνικής αποστολής φέτος «Ίδρυμα Μπούμπουρας Οδησσός» ήταν αυτός που προέτρεψε την ΕΡΤ να κάνει τα γυρίσματα των τραγουδιών του Δημήτρη Κοντόπουλου με ερμηνέυτρια την Demy στην Οδησσό, μια πόλη που από τη μία ανήκει στην Ουκρανία, τη φετινή διοργανώτρια χώρα, από την είναι άρρηκτα δεμένη με την ελληνική ιστορία, τη Φιλική Εταιρία, τον απόδημο ελληνισμό. Θέλησαν έτσι να θυμήσουν το έντονα ελληνικό στοιχείο της πόλης, ντύνοντάς το φυσικά και με πλάνα από την Αθήνα.
Στα κλιπ που θα δούμε την επόμενη Δευτέρα 6 Μαρτίου, ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος θα μας παρουσιάσει πλάνα από κάμερα αλλά και από drone από την Όπερα της Οδησσού, την παραλιακή αλέα, το πάρκο Σεβτσένκο, αλλά και στην Ελληνική πλατεία της Οδησσού,όπου υπάρχει προτομή του Γρηγορίου Μαρασλή, του δήμαρχου της Οδησσού από το 1878 έως το 1894.

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής για φέτος, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ Παναγιώτης Τσολιάς, ο Παύλος Μαυροειδής της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records αλλά και η γνωστή σε όλους εμάς Λίτσα Πισκερά συνόδεψαν την Demy στην Οδησσό,  δείχνοντας το πόσο σοβαρά έχουν πάρει τη φετινή μας προσπάθεια για μια πολύ καλή εκπροσώπηση το Μάιο στο Κίεβο. Σε ένα διάλειμμά τους μάλιστα, η ελληνική αποστολή συνάντησε το δήμαρχο της πόλης Γενάντιι Τρουχάνωφ ο οποίος τόνισε τους δεσμούς της Ελλάδας με την Οδησσό και κάλεσε τη Demy να τραγουδήσει στη σκάλα του Ποτέμκιν την ημέρα εορτασμού της πόλης, πρόταση που αποδέχθηκε με χαρά.

Τέλος, η Demy, το κύριο πρόσωπο όλου αυτού του εγχειρήματος, δούλεψε σκληρά και αψήφησε την πίεση χρόνου και το τσουχτερό κρύο για να φέρει στις οθόνες μας την ερχόμενη Δευτέρα ένα άρτιο αποτέλεσμα και να το αφήσει πλέον στην κρίση όλων των Ελλήνων, απόδημων και μη, να επιλέξουμε ποιο τραγούδι θα αποτελέσει την 38η εκπροσώπησή μας στο διαγωνισμό και θα αξιώσει, αρχικά, στις 9 Μαΐου, στον πρώτο ημιτελικό μια θέση στο μεγάλο τελικό της 13ης Μαΐου και – γιατί όχι; – άλλη μια διάκριση για την Ελλάδα μας!

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ΕΡΤ προς μεγάλη αναμονή της επόμενης Δευτέρας!

Πηγή: ogaegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.