Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

«Δεν υπάρχει κράτος Madame» με Παντελή Αμπαζή και Γεράσιμο Γεννατά στις 25 και 26 Ιανουαρίου στο Θέατρο Έκφραση!


Μία παράσταση… διαφορετική από τις άλλες, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «δεν υπάρχει κράτος Madame» θα παρουσιάσουν ο πληθωρικός παιχνιδιάρης τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής και ο «σανιδοφάγος» δημοφιλής ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς την Παρασκευή 25 και το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου, ώρα 21.30, στο Θέατρο Έκφραση. 

Ο Αμπατζής μπαίνει λίγο στα χωράφια του Γεννατά, παιζοτραγουδά και χορεύει μαζί του. Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη! Ο «ανεξήγητα αρέσω» αιδοιοαοιδός φλερτάρει τη «madame» του και με το «γατόνι» αγκαλιά, δε δείχνει κανένα έλεος για τους κοντούς, αλλά ομολογεί «δε δουλεύω» και τραγουδά στη «Svetlana» τον «ύμνο των χοντρών» και όλοι μαζί αναφωνούν «ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!»


Ο Γεράσιμος Γεννατάς από την άλλη, «διηγείται» μελωδικά τα τραγούδια, πλέκοντας με δεξιοτεχνία και υποκριτική μαεστρία, τη μουσική με το θέατρο, το stand up comedy με την επιθεώρηση. Εξάλλου, τι άλλο είναι ένα τραγούδι, από έναν τρίλεπτο μονόλογο μετά μουσικής; Μια μικρή ιστορία με κατάλληλη μουσική υπόκρουση, ένα σενάριο τσέπης, με αρχή, μέση και τέλος.
Μαζί οι δύο καλλιτέχνες είναι κάτι παράξενα γοητευτικό! Παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν ο ένας τον άλλον, αυτοσαρκάζονται, βάζουν στο κόλπο το κοινό, τσιγκλάνε τους μουσικούς και απογειώνουν την παράσταση με σπαραξικάρδιες πρόζες, παρεξηγημένα λούμπεν λαϊκά και πιπεράτα παραδοσιακά τραγούδια.



Συμμετέχουν:

Backing band «Ανωτάτη Ζαμπετική»
Γιάννης Δοναδίκης -πιάνο
Λάκης Αργυριάδης -μπουζούκι, κιθάρα

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ το κανονικό και 10 ευρώ (προπώληση, ανέργων, φοιτητικό).
Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του Θεάτρου κι στο Sherlock coffee maker ( Αραβαντινού 14)

Θέατρο Έκφραση
Αραβαντινού 14
Τηλ.: 2651554505
email: ekfrasinet@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.