Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Αιγαίο SOS: H κωμωδία που υπόσχεται …σεισμό από γέλια από τις 15 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους!

Η πρώτη μεγάλου μήκους του Πιέρρου Ανδρακάκου είναι μια «στρατιωτική κωμωδία» με τον Θοδωρή Αθερίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Βρισκόμαστε στο καλοκαίρι του 2018. Ελληνοτουρκικές φρεγάτες οργώνουν τη θάλασσα. Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. 


H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Πείνα, τρέλα, έρωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών ρίχτερ.


Αυτή είναι η υπόθεση της πρώτης μεγάλου μήκους του Πιέρρου Ανδρακάκου ο οποίος μετά από την σκηνοθεσία αρκετών τηλεοπτικών σειρών για την ελληνική τηλεόραση, στρέφεται στο σινεμά με μια κωμωδία που στοχεύει στο μεγάλο κοινό στην συνταγή ταινιών όπως το «Λούφα και Παραλλαγή».
Στο «Αιγαίο SOS» πρωταγωνιστούν οι Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ενώ σε ρόλο έκπληξη η Ελένη Φουρέιρα!


Η τραγουδίστρια δίνει και ρυθμό και fuego στο έργο αφού ερμηνεύει και το βασικό κομμάτι της ταινίας. Την μουσική του φιλμ υπογράφει ο Κώστας Χρηστίδης που κάνει καριέρα στον χώρο του soundtrack και στο Χόλυγουντ.


Το γρήγορο και ατακαδόρικο σενάριο είναι των Μαργαρίτη Παπαδόπουλου, Γιάννη Παπαδόπουλου, Δημήτρη Μαρούδη. Το έργο που είναι βασισμένο σε μια ιδέα του παραγωγού Κώστα Λαμπρόπουλου ενώ αποτελεί  την πρώτη κινηματογραφική σκηνοθετική απόπειρα του Πιέρου Ανδρακάκου. Τα γυρίσματα έγιναν το Καλοκαίρι του '18, πραγματοποιήθηκαν στη νησίδα Μετώπη του Σαρωνικού και διήρκεσαν 2 μήνες.
Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου του 2018 από την Odeon.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.