Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Το Art Magazino δέχθηκε άνανδρη επίθεση στο facebook!

Xθες το βράδυ το Art Magazino δέχθηκε άνανδρη και αναίτια επίθεση στο facebook με αποτέλεσμα να διαγραφούν περίπου 2.500 δημοσιεύσεις από την επίσημη σελίδα του και να χαρακτηριστεί ο ιστιότοπος μας "προσωρινά" ως "spam"!
Συνέπεια αυτού είναι ότι κανένας χρήστης του facebook δεν μπορεί να κοινοποιήσει το ο,τιδήποτε σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης άμεσα από την σελίδα artmagazinoweb.blogspot.com και του εμφανίζει το μήνυμα της φωτογραφίας...
Ως εκ τούτου και μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλότητα προτρέπουμε τους χρήστες του facebook, εάν επιθυμούν να κοινοποιήσουν μία δημοσίευση στον λογαριασμό τους στο facebook να επισκέπτονται την σελίδα μας https://www.facebook.com/ArtMagazinoWeb/  να βρίσκουν την αντίστοιχη ανάρτηση που έχει κοινοποιηθεί από τους διαχειριστές του Art Magazino μέσω twitter και να την κοινοποιούν από εκεί!
Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία! Το Art Magazino υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει όσο το θέλουν οι αναγνώστες του και οι ακροατές του! Δεν φιμώνεται  και ούτε πρόκειται να φιμωθεί από κακόβουλους ανθρώπους! Ο Παναγιώτης Πετρόπουλος και ο Γιώργος Λιναρίτης θα προσπαθήσουν το συντομότερο να κάνουν τα δέοντα ώστε να επανέλθει η ομαλότητα! Συναντήθηκαν σήμερα το πρωί και αποφάσισαν τις επόμενες κινήσεις τους! Δημοσίευσαν και ένα βίντεο εξηγώντας το τι έχει συμβεί! Ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.