Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Θεατρική ομάδα ενηλίκων με τον Κοραή Δαμάτη στο εργαστήρι της «ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ»

Η Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου - Καλαμπόκη, πέραν της Ανώτερης Δραματικής Σχολής, που οδηγεί σε αναγνωρισμένο δίπλωμα υποκριτικής και του επαγγελματικού θεάτρου, που φιλοξενεί τις ερευνητικές παραστάσεις του επαγγελματικού της θιάσου, δραστηριοποιείται και ως θεατρικό εργαστήρι για πάνω από 20 χρόνια.

Με αυτόν τον γνώμονα δημιουργείται νέα Θεατρική ομάδα ενηλίκων υπό την καθοδήγηση του Κοραή Δαμάτη σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Σκηνή.

Ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε ενήλικες με στόχο τη δημιουργική ενασχόληση, την καλλιτεχνική επιμόρφωση, την προετοιμασία για τη θεατρική εκπαίδευση ή σε επαγγελματίες, που χρειάζονται εξάσκηση και επιμόρφωση για τα αντίστοιχα επαγγέλματά τους, με την εγγύηση της Αναγνωρισμένης από το κράτος Δραματικής σχολής και με καθοδηγητή τον Κοραή Δαμάτη.

Το πρόγραμμα αυτό δεν αποτελεί ένα απλό θεατρικό εργαστήρι αλλά την πιο άμεση επαφή ενός ενδιαφερόμενου με την επαγγελματική εκπαίδευση στο βαθμό που το επιθυμεί.

Ο σημαντικός σκηνοθέτης Κοραής Δαμάτης, συνεργάτης επί πολλά έτη με το Θέατρο και τη Δραματική Σχολή της Αθηναϊκής Σκηνής, για πρώτη φορά συνεργάζεται με το θεατρικό εργαστήρι με στόχο τη δημιουργία θεατρικής ομάδας ενηλίκων για το ανέβασμα παράστασης.

Η ομάδα θα είναι αυστηρά ολιγομελής και θα συσταθεί άμεσα. Οι συναντήσεις και οι πρόβες της ομάδας θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2018 και θα πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή στην Ακρόπολη, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν και άλλες εκπαιδευτικές παροχές και προγράμματα της Αθηναϊκής Σκηνής.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα συνεχίζονται για λίγο ακόμα οι αιτήσεις για την εισαγωγή στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή για το έτος 2018-19.

Επικοινωνία: τηλ. 2109222300 από Δευτέρα έως και Κυριακή 12.00-16.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.