Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

TempoReal (physical theater), σε σύλληψη και ερμηνεία Manjari Kaul, Αιμιλία Σιαφαρίκα στις 30 και 31 Αυγούστου 2018 στο Τεχνοχώρο Φάμπρικα!


Σώματα που φθείρονται, εραστές που περιμένουν, στιγμές αποτυπωμένες σε φωτογραφίες, καθημερινές ασχολίες που επαναλαμβάνονται εμμονικά. 

Τέσσερις ιστορίες που συνθέτουν ένα χρονικό ταξίδι, μια εξερεύνηση του χρόνου και της σχέσης μας με αυτόν μέσα από τη γλώσσα του physical theater.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η ιδέα της παράστασης γεννήθηκε πριν από ένα χρόνο στα βουνά της Αλμόρα στην Ινδία, όταν η Αιμιλία και η Manjari κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα μικρό αυτοσχεδιασμό στα πλαίσια ενός σεμιναρίου. Εχοντας και οι δυο σπουδάσει στο παρελθόν στο Duende School of Ensemble Physical Theatre ανακάλυψαν ότι ουσιαστικά μιλάνε την ίδια ''γλώσσα''. Ο αρχικός αυτοσχεδιασμός εξελίχθηκε και ύστερα απο ένα χρόνο, αμέτρητα skype calls μετά και παρα τις πολλές δυσκολίες- γεωγραφικές και οικονομικές- έγινε παράσταση αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η τέχνη καταργεί τα σύνορα και τις αποστάσεις. Η παράσταση θα ταξιδέψει το φθινόπωρο και στην Ινδία.

Συντελεστές:

Σύλληψη- Ερμηνεία: Manjari Kaul, Αιμιλία Σιαφαρίκα
Παραγωγή: Improper Fractions και Duende
Φωτογραφίες: Πένυ Χρυσικού

Ημερομηνία: 30-31/08/2018
Ωρα: 21.00
Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά
Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά
*Η παράσταση περιέχει λόγο στα αγγλικά, ελληνικά και hindu

Τεχνοχώρος Φάμπρικα
Μεγ. Αλεξάνδρου 125, 
Αθήνα
Τηλ. Κρατήσεων: 6945902647

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.