Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Meg: Ο κυρίαρχος του βυθού (The Meg) - Από Πέμπτη 23 Αυγούστου στις κινηματογραφικές αίθουσες!


Ένα βαθυσκάφος που παίρνει μέρος σ΄ ένα διεθνές πρόγραμμα  υποθαλάσσιας παρατήρησης δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα που θεωρούνταν εξαφανισμένο και ως αποτέλεσμα βρίσκεται ακινητοποιημένο στο βάθος του Ειρηνικού, με όλο το πλήρωμά του παγιδευμένο. 
 
Με το χρόνο να τελειώνει, ο εμπειρογνώμονας δύτης διάσωσης Τζόνας Τέιλορ (Τζέισον Στέιθαμ) προσλαμβάνεται από έναν οραματιστή Κινέζο ωκεανογράφο (Γουίνστον Τσάο), και ενάντια στην επιθυμία της της κόρης του,Σουγίν (Λι Μπινγκμπίνγκ), ξεκινά για να σώσει το πλήρωμα -  και τον ίδιο τον ωκεανό -  από την απειλή: ένα προϊστορικό καρχαρία μήκους 75 ποδιών που είναι γνωστός ως Megalodon. Αυτό που δεν περνά από το μυαλό κανενός είναι ότι πολλά χρόνια πριν, ο Τέιλορ είχε ξανασυναντήσει το ίδιο τρομακτικό πλάσμα. Τώρα, με τη βοήθεια της Σουγίν, πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του να έρθει ξανά αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο αρπακτικό όλων των εποχών και να ρισκάρει τη ζωή του για να σώσει όλους τους παγιδευμένους στο βυθό.

Σκηνοθεσία: Τζον Τέρτελταουμπ  
Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Μπίνγκμπινγκ Λι, Ρούμπι Ρόουζ, Ρέιν Γουίλσον, Ρόμπερτ Τέιλορ, Κλιφ Κέρτις, Γουίνστον Τσάο, Τζέσικα ΜακΝάμι 
Είδος: Τρόμου, Δράσης, Επιστημονικής Φαντασίας, Θρίλερ, Περιπέτεια   
Ημερομηνία Εξόδου: 23 Αυγούστου 2018 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.