Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Η Καίτη Γαρμπή μάγεψε χθες το Αθηναϊκό κοινό και αποθεώθηκε!

Η αγαπημένη όλων μας Καίτη Γαρμπή άνοιξε χθες βράδυ το φθινοπωρινό Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου γιορτάζοντας παράλληλα τα 30 χρόνια καριέρας της και αποθεώθηκε από το κοινό στο κατάμεστο Κηποθέατρο Παπάγου!

Πλαισιωμένη από ταλαντούχους μουσικούς, "η ντίβα της καρδιάς μας" ερμήνευσε πολλά από τα διαχρονικά hits της 30χρονης μουσικής πορείας της. Μεταξύ άλλων, στο ρεπερτόριο της βραδιάς, που επιμελήθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, υπήρχαν και τραγούδια που σπάνια έχει πει σε live εμφανίσεις της, όπως τα «Ένταλμα Συλλήψεως», «Το Τζίνι» και «Του Φεγγαριού Αναπνοές», καθώς και το «Ελλάδα Χώρα Του Φωτός», με το οποίο εκπροσώπησε τη χώρα μας στην Eurovision του 1993 κατακτώντας την 9η θέση σε σύνολο 25 χωρών.
Παράλληλα, με την μοναδική της χροιά, η Καίτη ερμήνευσε "κλασσικά" τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Απόστολος Καλδάρας, Χρήστος Νικολόπουλος, Σταμάτης Κραουνάκης καθώς και μεγάλες επιτυχίες που έχουν πρωτοπεί συνάδελφοί της όπως οι Χαρούλα Αλεξίου, Μαρινέλλα, Βίκυ Μοσχολιού και πολλοί άλλοι.
Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας παρουσίασε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, με πασίγνωστα και εκπληκτικά και διαχρονικά τραγούδια του.



Το Art Magazino και οι διαχειριστές του βρέθηκαν στο Κηποθέατρο Παπάγου και σας μεταφέρουν τον παλμό με μικρά μουσικά αποσπάσματα και φωτογραφικό υλικό. Η Καίτη Γαρμπή, η Καιτούλα μας, απαστράπτουσα μας απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο μεγάλη καλλιτέχνιδα και λαϊκή τραγουδίστρια είναι! Σύμμαχος της και ο καιρός! Η καταρρακτώδης βροχή άρχισε μετά το πέρας της συναυλίας!












Επιμέλεια Παναγιώτης Πετρόπουλος, Γιώργος Λιναρίτης

© Art Magazino / 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.