Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΝΕΟ ALBUM: Cher - Dancing Queen

Η Diva της showbiz επιστρέφει και στην μουσική με ένα νέο studio album με μουσική των ABBA!

To 26o studio album της Cher είναι γεγονός, το όνομα του "Dancing Queen" και η ημερομηνία κυκλοφορίας του 28 Σεπτεμβρίου 2018! Η Cher με την τεράστια μουσική καριέρα που επεκτείνεται σε 6 δεκαετίες και με "νούμερο ένα" τραγούδι σε κάθε μία από αυτές, μας αποδεικνύει ότι δεν ησυχάζει ποτέ! Μετά την κινηματογραφική της επιστροφή στο "Mama mia, here they go again" επιστρέφει ύστερα από απουσία 5 ετών και στην μουσική, με ένα νέο άλμπουμ βασισμένο στις μεγάλες επιτυχίες του σουηδικού συγκροτήματος ABBA.

Κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων η Cher έγραφε στο twitter της ότι πιθανόν να κυκλοφορούσε ένα άλμπουμ με τραγούδια των ABBA. Έτσι και αλλιώς για την ταινία η Cher είχε ήδη ηχογραφήσει το Fernando. Στις 16 Ιουλίου το αποκάλυψε σε συνέντευξη όπου ήταν καλεσμένη στο "Τoday show".



Στις 9 Αυγούστου κυκλοφόρησε στον επίσημο λογαριασμό της τραγουδίστριας το πρώτο single  "GIMME! GIMME! GIMME! (A Man After Midnight)" ανακοινώνοντας παράλληλα και την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ.




"Μετά το Mamma Mia! Here We Go Go Again,  θυμήθηκα ξανά πόσο μεγάλα και διαχρονικά τραγούδια έγραψαν οι ABBA και άρχισα να σκέφτομαι:" Γιατί να μην κάνω ένα άλμπουμ της μουσικής τους; " Τα τραγούδια ήταν πιο δύσκολο να τα τραγουδήσω από όσο φανταζόμουν, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη με το πώς βγήκε η μουσική, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη!"


Dancing Queen Tracklisting
1. Dancing Queen
2. Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
3. The Name Of The Game
4. SOS
5. Waterloo
6. Mamma Mia
7. Chiquitita
8. Fernando
9. The Winner Takes It All
10. One Of Us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.