Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Καλοκαιρινό «Mamma Mia»!


Πού κατοικεί η ευτυχία; Η πρωταγωνίστρια στο περίφημο μιούζικαλ των Μπένι Άντερσον-Μπιορν Ουλβέους «Mamma Mia» τη βρήκε σε ένα ελληνικό νησί ξορκίζοντας το παρελθόν. 

Τι γίνεται όταν μια παλιά αγάπη επιστρέφει; Τότε αναλαμβάνουν τα διαχρονικά ποπ τραγούδια των θρυλικών ABBA να μας δώσουν απαντήσεις με τον πιο ξεσηκωτικό τρόπο. Το πιο feelgood μιούζικαλ κέρδισε το ελληνικό κοινό από τη μέρα που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2017 στο Ακροπόλ και φέτος περιοδεύει, έχοντας στις αποσκευές του τα πιο ξεσηκωτικά hits των ABBA, ατμόσφαιρα από Αιγαίο κι ένα super καστ που φτιάχνει κατάσταση πάνω στη σκηνή και παρασύρει τους θεατές να χορεύουν μπροστά από τα καθίσματα. 
Η παράσταση που σκηνοθέτησε η Θέμιδα Μαρσέλλου έδωσε το διαβατήριο στη Δέσποινα Βανδή να κατακτήσει τον κόσμο του μιούζικαλ σε μια επιτυχημένη παράσταση που καταλήγει σε πάρτι. Αυτή την αίσθηση ευφορίας μεταφέρουν οι συντελεστές της παράστασης: Άκης Σακελλαρίου, Αργύρης Αγγέλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Άρης Μακρής στα θερινά θέατρα της χώρας. Στην καλοκαιρινή παράσταση την Demmy αντικαθιστά η Εύα Τσάχρα. Sing along!

Πηγή: athinorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.