Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

«Πάρε Ένα Τηλέφωνο»: Κώστας Μαρτάκης και Φοίβος συνεργάζονται για πρώτη φορά!


Ο Κώστας Μαρτάκης συναντά για πρώτη φορά στην καριέρα του το Φοίβο και το πρώτο τραγούδι του με το δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών κυκλοφορεί ήδη. 

Πιο ανανεωμένος και πιο ώριμος από ποτέ, ο τραγουδιστής ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στην ήδη επιτυχημένη καριέρα του με μία συνεργασία – έκπληξη που αναμφίβολα πρόκειται να συζητηθεί.
Από το προηγούμενο φθινόπωρο, ο Κώστας Μαρτάκης έχει ενταχθεί στη μουσική οικογένεια της Heaven Music, τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ΑΝΤ1, με τις δύο πλευρές να υπόσχονται ένα δημιουργικό ταξίδι το οποίο έχει ως στόχο να προσφέρει τραγούδια που θα αγαπηθούν από το κοινό.
Σε αυτό το όραμα θα συνεισφέρει πρώτος ο Φοίβος, ένας συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός που αναμφισβήτητα έχει αφήσει το προσωπικό του, μεγάλο στίγμα στην ελληνική δισκογραφία τις τελευταίες δεκαετίες, με επιτυχίες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.
Ο πρώτος καρπός που γευόμαστε από τη δισκογραφική συνύπαρξη του Κώστα Μαρτάκη με το Φοίβο φέρει τον τίτλο «Πάρε Ένα Τηλέφωνο» και θα στρώσει το έδαφος για την ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που πρόκειται να ακολουθήσει στη συνέχεια.


Πάρε ένα τηλέφωνο να πάρει
Μην εξαφανίζεσαι έτσι κι έχω φρικάρει
Πάρε με να ακούσω τη φωνή σου
Δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτήν τη σιωπή σου
Να μου πεις απλά ένα γεια σου
Να αισθανθώ λίγο κοντά σου



Πηγή: hit-channel.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.