Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Η Καίτη Γαρμπή για μία συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου την Δευτέρα 27 Αυγούστου!


Μία μαγική βραδιά γεμάτη επιτυχίες υπόσχεται η Καίτη Γαρμπή. 

Το φθινοπωρινό φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού ξεκινάει φιλοξενώντας την Καίτη Γαρμπή, τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και ώρα 21:00.
Η Καίτη Γαρμπή είναι μια από τις σπουδαιότερες τραγουδίστριες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, έχοντας γράψει τη δική της λαμπρή ιστορία.
Με αμέτρητες μεγάλες επιτυχίες, σημαντικές συνεργασίες δισκογραφικές και επί σκηνής, ξεχωρίζει ως μια από τις πιο καταξιωμένες, δημοφιλείς και εμπορικές ερμηνεύτριες της γενιάς της εδώ και τρεις δεκαετίες.


«Η φωνή της καρδιάς μας» είναι ένας τίτλος που την ακολουθεί χρόνια, όπως και το φανατικό κοινό της, που την αγαπάει και τη στηρίζει από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα.
Η Καίτη Γαρμπή, η diva της ελληνικής δισκογραφίας, αλλά και η Καίτη της καρδιάς μας, θα χαρίσει απλόχερα στο κοινό τη διαχρονική, ιδιαίτερη, ζεστή και ξεχωριστή χροιά σε αγαπημένες vintage επιτυχίες από τα ’90s και τα ’00s αλλά και τα νέα της τραγούδια.
Στο νέο άλμπουμ «Σπάσε Τους Δείκτες» της Καίτης Γαρμπή, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, συμβάλλουν εξαιρετικοί δημιουργοί και υπογράφουν τα μοναδικά τραγούδια που αναδεικνύονται με τη χαρακτηριστική, ιδιαίτερη και τόσο αγαπημένη ερμηνεία της καλλιτέχνιδας.
Με το δικό της ρεπερτόριο και κάποια αγαπημένα της τραγούδια άλλων δημιουργών που θα μας παρουσιάσει στο ατμοσφαιρικό Κηποθέατρο Παπάγου, η Καίτη Γαρμπή υπόσχεται να κάνει μαγική την αυγουστιάτικη βραδιά μας.

Πηγή: hit-channel.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.