Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Φεστιβάλ Γλυφάδας την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018!


Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος στο Φεστιβάλ Γλυφάδας 2018! Ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής δίνει το παρών στο ετήσιο πολιτιστικό ραντεβού του Δήμου Γλυφάδας, με μια μεγάλη συναυλία την Τετάρτη, 18 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας. Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας. 

Τραγουδούν μαζί του: Χρυσανθεμίς Παπανικολάου και Αγάθη Κοσκινά. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μανώλης Καραντίνης. Σολίστ: Θανάσης Βασιλόπουλος.
Η φωνή, ο έρωτας, το πάθος, η ευγένεια: Αυτός είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας μεγάλος καλλιτέχνης, ένας ερμηνευτής που γοητεύει σε κάθε εμφάνισή του. Με ένα πρόγραμμα όλων των μεγάλων επιτυχιών του, ο Τόλης Βοσκόπουλος, θα θυμίσει με τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει σημαντικές στιγμές της μεγάλης πορείας.
Συνολικά 75 προσωπικοί δίσκοι - από το 1967 - 10 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιών του σε 23 ελληνικές ταινίες Είναι η δική του προσωπική ιστορία που κρατά περισσότερο από 50 χρόνια. Εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή. Γιατί εν τέλει ο Τόλης Βοσκόπουλος αυτήν τραγουδάει, από καρδιάς και μοιράζεται με την ίδια πάντα δύναμη και χαρά με το μεγάλο κοινό του.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο νέο χώρο εκδηλώσεων που δημιούργησε πέρυσι ο Δήμος Γλυφάδας στο τέλος της 3ης Μαρίνας, στο παλιό «καράβι». Μια γωνιά εγκαταλελειμμένη επί σειρά ετών κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε και πλέον φιλοξενεί τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας.

Πληροφορίες:

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018
Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος ελεύθερη

3η Μαρίνα Γλυφάδας
Διαδόχου Παύλου,
Γλυφάδα

Πηγή: musicity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.