Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Σφακιανάκης - Γαρμπή : Όλα έτοιμα για την σημερινή πρεμιέρα στο Ακρωτήρι!


Το Ακρωτήρι club, εδώ και 15 χρόνια, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της αθηναικής νύχτας και όχι άδικα φυσικά. Αποτελεί το στολίδι της Παραλιακής, και το απόλυτο meetpoint, μόλις το καλοκαίρι αρχίζει να μας δίνει τα πρώτα του δείγματα. 

‘Στέκεται’ επιβλητικό στην περιοχή του Ελληνικού, τοποθετημένο δίπλα ακριβώς από την θάλασσα, προσφέροντας στην ατμόσφαιρα και στην διάθεση μας, την καλοκαιρινή χροιά που τους πρέπει. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας, αν όχι το μεγαλύτερο, καθώς χιλιάδες άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν εκεί. 
Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, στο φαντασμαγορικό Ακρωτήρι θα πραγματοποιηθεί μια μαγική μουσική συνύπαρξη αφού δύο σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ενώνουν τις δυνάμεις τους, θέτοντας τον πήχη της διασκέδασης στον ύψιστο βαθμό. 
Από σήμερα Σάββατο 30 Ιουνίου ο μοναδικός Νότης Σφακιανάκης και η σπουδαία Καίτη Γαρμπή θα αποτελέσουν τους οικοδεσπότες του νούμερο ένα νυχτερινού προορισμού για το καλοκαίρι του 2018. Για έναν ολόκληρο μήνα και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο λοιπόν, ο άρχοντας όπως τον λένε οι φανατικοί θαυμαστές του, Νότης Σφακιανάκης και η μεγάλη κυρία των νυχτερινών κέντρων, Καίτη Γαρμπή ενώνουν τις δυνάμεις τους, χρήζοντας το Ακρωτήρι summer club ως τον απόλυτο προορισμό για τις καλοκαιρινές μας νύχτες.
Μαζί τους θα είναι νέα ταλαντούχα παιδιά όπως η Μαρία Σχοινά, η Μάρα Τζίμα και άλλα ταλαντούχα παιδιά. Η σκηνή είναι έτοιμη, οι πρόβες έχουν ολοκληρωθεί και αναμένεται να δούμε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα στην παραλιακή. 





Τιμές Μαγαζιού: 
170€ / 4 άτομα
Τιμές για Φοιτητές: 
Παρασκευή: 130€ / 6 άτομα & Σάββατο: 140€ / 6 άτομα

ΑΚΡΩΤΗΡΙ
Βασιλέως Γεωργίου 5, 
Ελληνικό - Παραλία Αγίου Κοσμά, τηλ. 2109859147

Πηγή: newspistol.gr , goout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.