Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Είδαμε την παράσταση «Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ» της Μαίρης Μιχαλάτου σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού στο Studio Κυψέλης!


Βράδυ Κυριακής και βρεθήκαμε στο Studio Κυψέλης του Γιώργου Λιβανού για να παρακολουθήσουμε την παράσταση «Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ» της Μαίρης Μιχαλάτου. 
Καταρχάς από την πρώτη στιγμή σε καθηλώνει η σκηνοθετική ματιά του Γιώργου Λιβανού. Μια ρομαντική ατμόσφαιρα με παλιά αντικείμενα από το παρελθόν της πρωταγωνίστριας, υπέροχος φωτισμός και η μουσική σε βάζουν κατευθείαν στην πλοκή της υπόθεσης. Παρελθόν, παρόν και μέλλον με εναλλαγές σε συγκινούν, δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα αλλά και σε βάζουν στη διαδικασία να αναπολήσεις το παρελθόν, ένα παρελθόν που έφυγε γρήγορα ή μήπως όχι;
Η υπόθεση του έργου; Μια αναπόληση σ’έναν ανοιξιάτικο κήπο στην αιώνια πόλη. Μια γοητευτική ηθοποιός, χορτασμένη, αστή και μόνη, προσπαθεί να θυμηθεί την ζωή της, τον έρωτα, όσους την αγάπησαν και όσους πρόδωσε. 
Η ζωντανή μουσική επένδυση της παράστασης από την εξαιρετική Νίκη Γκουντούμη, ο Μάγος Luigello που μας εκπλήσσει με τα κόλπα του και η μοναδική σοπράνο Σοφία Μπεράτη αποτελούν ιδιαίτερες πινελιές της παράστασης.
Η Καίτη Ιμπροχώρη ως Κάρεν Στόουν απλά καθηλωτική. Η αλήθεια και η ευαισθησία που ενσαρκώνει την πρωταγωνίστρια σε συγκινούν από τα πρώτα λεπτά. Μαζί της πολύ καλοί στους ρόλους που την πλαισιώνουν οι Μαρία Δρακοπούλου, Ζωρζέτ Μιρόν και Βασίλης Θεοδώρου.
Μια από τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς, που πραγματικά σέβεται τον θεατή και το πιο σημαντικό από όλα; Όλοι μας ανακαλύπτουμε μια πτυχή του κρυφού ή φανερού εαυτού μας. Σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Λιναρίτης Γιώργος


Πληροφορίες της παράστασης ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.