Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Η Princess Nokia στο Piraeus 117 Academy την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018!


Η Princess Nokia επιστρέφει στην Αθήνα και φέρνει μαζί της το ολοκαίνουριο emo mixtape με τίτλο ''Α Girl Cried Red''. Xαρακτηρίζει τη νέα της δουλειά «πραγματική εναλλακτική μουσική» και ετοιμάζεται να το αποδείξει την Πέμπτη, 31 Μαΐου, στο Piraeus 117 Academy! 

Τραγουδά για όλα όσα την εκνευρίζουν, για όλα όσα θέλει να αλλάξει, για όλα όσα θέλει να τους ρίξει... μπουνιά! Μόλις το περασμένο φθινόπωρο έλουσε έναν άνδρα με καυτή σούπα σε τρένο της Νέας Υόρκης, επειδή επιτέθηκε σε νεαρούς με ρατσιστικά σχόλια!
Οι γυναίκες και το σώμα τους βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε τραγουδιού της Destiny Nicole Frasqueri, που τραγουδά για την καταπίεση των μη ρεαλιστικών πατριαρχικών προτύπων συμπεριφοράς και την ανάγκη για επανάκτηση της θηλυκότητας από τις ίδιες τις γυναίκες.
Για αυτό και λατρεύει τις δυναμικές ηρωίδες της Marvel, που δεν θυμίζουν σε τίποτα το στερεοτυπικό γυναικείο πρότυπο. Φεμινισμός και hip hop «δένουν» πιο αρμονικά από ποτέ. Είναι ασυμβίβαστη. Παίζει αυτό που, οι άνθρωποι της μουσικής βιομηχανίας, έχουν ονομάσει Fem Rap.
Η καταγωγή της, εξωτική... Μοιράζεται ανάμεσα σε Αφρική και Λατινική Αμερική, αλλά μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, την οποία και θεωρεί ομορφότερη πόλη του κόσμου.
Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Έχασε τη βιολογική της μητέρα από AIDS, ενώ η ανάδοχη τη χτυπούσε σχεδόν καθημερινά. Μέχρι που, μόλις στα 16 της χρόνια, πήρε τη ζωή στα χεριά της...
Το έσκασε «με τρία δολάρια στην τσέπη και 75% μπαταρία στο κινητό», όπως λέει η ίδια, και ξεκίνησε από την αρχή. Στον δρόμο. Από τότε, άλλαξαν πολλά. Ένα, όμως, παρέμεινε αναλλοίωτο: Η Destiny Nicole Frasqueri, που έγινε... η Princess Nokia! Αυτήν ακριβώς την προσωπικότητα υποδεχόμαστε το καλοκαίρι και... τρέχουμε τώρα, διότι τα εισιτήρια της πρώτης φάσης εξαντλήθηκαν!
Την Πέμπτη, 31 Μαΐου, η Destiny Nicole Frasqueri έρχεται στην Αθήνα και εμφανίζεται στο Piraeus 117 Academy, έτοιμη να απογειώσει το κοινό της!

Πληροφορίες:

Ημερομηνίες: Πέμπτη 31 Μαΐου 2018
Ώρα έναρξης: 19:00

Τιμή εισόδου: Τα εισιτήρια κοστίζουν, πλέον, 18€ και στο ταμείο 20€
*Τα εισιτήρια της πρώτης φάσης (16€) έχουν εξαντληθεί

Προπώληση: Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Σε όλη την Ελλάδα
Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ/Καταστήματα Cosmote
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.tickethouse.gr
(Για τις online αγορές όπως και αυτές από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE υπάρχει 10% επιβάρυνση)

Piraeus 117 Academy
Πειραιώς 117,
Γκάζι, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2108820426

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.