Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

Ο Γιάννης Μαθές κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μισό λεπτό να ερωτευτώ», σε μουσική και ενορχήστρωση δική του και σε στίχους του Μάνου Σαγκρή!Λίγο πριν τις εμφανίσεις του στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» αλλά και τις συναυλίες του σε επιλεκτικούς χώρους ανά την Ελλάδα, ο Γιάννης Μαθές κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μισό λεπτό να ερωτευτώ», σε μουσική και ενορχήστρωση δική του και σε στίχους του Μάνου Σαγκρή, μέσα από το album «Ανήλικο» και τις Εκδόσεις Μικρή Άρκτος

Μουσικά συνδυάζει με απλότητα και πρωτοτυπία το blues με το λαϊκό χρώμα, αφού η τρομπέτα συναντάει το μπαγλαμά και η ρυθμικότητα, την εκφραστική φωνή του Γιάννη Μαθέ.
Την ατμόσφαιρα του τραγουδιού συμπληρώνει το ευρηματικό lyric video που επιμελήθηκε ο Μάνος Σαγκρής. 
Ο συνθέτης και ερμηνευτής Γιάννης Μαθές και ο στιχουργός Μάνος Σαγκρής αποτελούν τη νέα δυάδα δημιουργών στο ελληνικό τραγούδι και το τραγούδι «Μισό λεπτό να ερωτευτώ» εμπεριέχεται στην πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά με γενικό τίτλο «Ανήλικο». Το CD ήδη από τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του, έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.

Σημείωμα δημιουργών: 
Το “Μισό λεπτό να ερωτευτώ” γράφτηκε στο δρόμο, δίπλα σε μια από τις τελευταίες αλάνες και μέσα από πολλές φωνές, φασαρίες και.. ιστορίες. Είναι ένα τραγούδι που αγαπάμε ιδιαίτερα να παίζουμε γιατί “παίζει” μαζί μας κι αυτό. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε τη γνώμη σας αλλά και την πολύτιμη υποστήριξή σας στην επικοινωνία του. Καλή ακρόαση!


Μπορείτε να κατεβάσετε το τραγούδι από εδώ:

Download link MP3: https://goo.gl/RnBzEr
Download link WAVhttps://goo.gl/6ttSLc
                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.