Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Η ταινία μικρού μήκους θρίλερ "ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΣ" του νεαρού Βάιου Τσιμητρά κλέβει τις εντυπώσεις!


Η ταινία  μικρού μήκους θρίλερ "ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΣ" του νεαρού Καρδιτσιώτη Βάιου Τσιμητρά, που είναι γεννημένος στις 25/08/1999, κερδίζει τις καρδιές των φίλων του κινηματογράφου.

Η υπόθεση  του έργου είναι: "Μια τετραμελής παρέα αγοριών στην Καρδίτσα αποφασίζουν να επισκεφτούν τη Δαφνοσπηλιά, ένα χωριό με ένα μεγάλο μέρος στην κορυφή ενός βουνού στο οποίο πριν 20 χρόνια είχαν γίνει εξαφανίσεις και είχε βρεθεί ένα πτώμα.Θα μείνουν μια βραδιά εκεί αλλά τα πράγματα δεν θα κυλήσουν όπως νόμιζαν..."


Είναι το τρίτο έργο του μέχρι στιγμής, σπουδάζει την "Τέχνη της Φωτογραφίας" σε ΔΙΕΚ στην πόλη της Καρδίτσας!!..Είναι αυτοδίδακτος στον κινηματογράφο και ότι έχει μάθει είναι μέσα απο την δουλειά, έρευνες που έκανε και συμβουλές απο επαγγελματίες του χώρου!! Η ταινία του "ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΣ" γυρίστηκε μεταξύ της 4-5 Ιανουαρίου του 2018 και επιλέχτηκε επίσημα στο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου της Αθήνας στην κατηγορία "Νέοι Σκηνοθέτες".Έλαβε θετικά σχόλια απο επαγγελματίες του είδους για το έργο του!!


Κατάφερε δεκαοχτώ χρόνων να κάνει επαγγελματική προβολή ταινία με εισιτήριο σε συνεργασία με το Φεστιβάλ, στον Ιστορικό Κινηματογράφο "Studio New Star Art Cinema" που βρίσκεται στην Πλατεία Αμερικής στην Αθήνα. Πρόσφατα έμαθε ότι η ταινία του θα συμμετέχει επίσης στο "6ο U MADE IT FILM FESTIVAL" που διοργανώνει η Κινηματογραφική λέσχη Τρικάλων και θα προβληθεί στον Δημοτικό Κινηματογράφο της πόλης, κοντά στον μύλο Ματσόπουλου!!


Στα μέσα του Ιουνίου πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ (δεν έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες επίσημα). Η ταινία έχει σταλθεί σε αρκετά φεστιβάλ στο εξωτερικό και σε πολλά στην Ελλάδα!! Η μετά ημέρα βρίσκει τον Βάιο να δουλεύει την επερχόμενη ταινία του "ΧΑΘΗΚΕ & ΒΡΕΘΗΚΕ" που θα γυριστεί σύντομα το καλοκαίρι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.