Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για διακοπή συνεργασίας

Το Art Magazino σήμερα 15 Μαΐου 2018 διέκοψε την συνεργασία του με τον Voicewebradio.

Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να μην συγχέουν το blog μας ή τις μελλοντικές μας εκπομπές με τον εν λόγω σταθμό και εφεξής δεν φέρουμε στο ελάχιστο καμία ευθύνη για ό,τι γίνεται εκεί!

Η ενημέρωση σας θα εξακολουθήσει να υπάρχει όπως εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο από αυτόν τον διαδικτυακό τόπο. Χάρη σε όλους εσάς και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το blog μας έγινε πολύ δημοφιλές. Δυστυχώς, αυτή η δημοφιλία δεν είναι αρεστή σε πολλούς, όμως εμείς οι ιδρυτές του, Παναγιώτης Πετρόπουλος και Γιώργος Λιναρίτης δεν μπορούμε και ουσιαστικά δεν θέλουμε να απολογούμαστε σε κανέναν για αυτό! Επιλέγουμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε αυτόνομοι και να παρέχουμε την ίδια πληροφόρηση και με την ίδια ποιότητα που κάνουμε τόσο καιρό!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους μαζί και καθένα ξεχωριστά για τις πρωτιές που καταφέρατε να δώσετε στην εκπομπή μας και είναι δεκάδες! Όχι βέβαια μέσω του Voicewebradio αλλά μέσω του Παγκόσμιου Mixcloud και αυτό λέει πολλά για εμάς αλλά και αυξάνει την ευθύνη μας!  Άλλωστε αν δεν ήσασταν εσείς, εμείς δεν θα υπήρχαμε!


Με εκτίμηση 
Παναγιώτης Πετρόπουλος, Γιώργος Λιναρίτης
Owners, Producers, Writers of Art Magazino

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.