Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ» - ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!


Το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη με αφορμή την επέτειο των 26 χρόνων από το θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού, αλλά και της λειτουργίας του διοργανώνει μουσική εκδήλωση στις 27 Ιουνίου 2018 στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος και η διάδοση των υπηρεσιών του, ώστε να συνεχίσει να παρέχει ανακουφιστική φροντίδα δωρεάν στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη δεν λαμβάνει καμία κρατική ή κοινοτική χρηματοδότηση και συντηρείται μόνο από τις δωρεές συμπολιτών.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς αγαπημένοι καλλιτέχνες που θα ερμηνεύσουν θεατρικά και κινηματογραφικά τραγούδια της Τζένης. Θα λάβουν μέρος αλφαβητικά οι: Γρηγόρης Βαλτινός, Κωνσταντίνος Καζάκος, Νάντια Κοντογεώργη, Μέμος Μπεγνής, Γιάννης Μπέζος, Νάντια Μπουλέ, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τάνια Τσανακλίδου. Την εκδήλωση θα σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Μαλισσόβας.
Τη συναυλία θα πλαισιώσει η Μπάντα Πολεμικής Αεροπορίας η Ορχήστρα του Μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη, η Χορωδία "Επτάχορδη Λύρα" Αγ. Ευθυμίου Κερατσινίου και η Χορωδία-Μαντολινάτα Αγίου Παντελεήμονα Οδού Αχαρνών.

Μαέστρος-Ενορχηστρωτής: Παναγής Μπαρμπάτης
Παραγωγή : B&G PRODUCTIONS

Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος.

Αποκλειστικός Χορηγός Επικοινωνίας Alpha TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.