Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Eurovision 2018: Οι περισσότερες χώρες θα διαγωνιστούν χωρίς οθόνες Led!


Από την αρχή κιόλας της οργάνωσης του φετινού διαγωνισμού της Eurovision στην Λισαβόνα, έγινε γνωστό πως φέτος δεν θα υπάρχουν οθόνες Led.  Αυτό ήταν κάτι που απογοήτευσε τους eurofans καθώς πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι η παραγωγή του διαγωνισμού γίνεται όλο και πιο φθηνή με το πέρασμα του χρόνων. Πως όμως αντέδρασαν οι διαγωνιζόμενες χώρες σε αυτή την μεγάλη αλλαγή; 

Από ο,τι φαίνεται οι πλειοψηφία των χωρών το δέχτηκαν καθώς δεν δημιούργησε ιδιαίτερο πρόβλημα στην σκηνοθεσία της εμφάνισης των εκπροσώπων τους.
Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από την διευθύντρια παραγωγής, Carla Bugalho. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στο RTP πως σχεδόν όλες οι χώρες που συμμετάσχουν στην φετινή Eurovision βλέπουν την απουσία των οθονών led σαν μια νέα πρόκληση και θεωρούν ότι δεν αποτελεί εμπόδιο για τη εμφάνιση τους.
Ωστόσο αποκάλυψε ότι υπάρχουν και χώρες που έχουν ήδη αγοράσει και θα μεταφέρουν τους δικούς τους πίνακες led για να τελειοποιήσουν τις σκηνικές τους εμφανίσεις. Να σας υπενθυμίσουμε πως οι πίνακες led (led panels) χρησιμοποιήθηκαν τελευταία φορά στην εμφάνιση της Gaitana που εκπροσώπησε το 2012 την Ουκρανία με το τραγούδι "Be My Guest".
Αξίζει να αναφερθεί πως οι οθόνες led καθιερώθηκαν στον διαγωνισμό από το 2011 και από ο,τι φαίνεται επικράτησαν μέχρι το 2017. Πιστεύετε πως πέρυσι ήταν η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκαν οι οθόνες led στον διαγωνισμό; Πως σχολιάζετε το γεγονός αυτό;

πηγή: eurovoix.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.