Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Παρουσίαση του Άλμπουμ του Παναγιώτη Σδούκου "Εκών ετάφη και Αληθώς Ανέστη"

Ο αγαπημένος ερμηνευτής του Art Magazino Παναγιώτης Σδούκος παρουσίασε το άλμπουμ του "Εκών Ετάφη και Αληθώς Ανέστη" την Παρασκευή 20 Απριλίου στο poems ‘n crimes των Εκδόσεων Γαβριηλίδης!
Οι διαχειριστές του Art Magazino βρέθηκαν εκεί!

Σε αναστάσιμη περίοδο, η χαρά και η λαμπρή της Άνοιξης έφεραν έναν νέο καλλιτέχνη τον Σδούκο Παναγιώτη στο χώρο των Εκδόσεων Γαβριηλίδη, παρουσιάζοντας τη δισκογραφική του δουλειά που φέρει το όνομα: ‘’Εκών Ετάφη και Αληθώς Ανέστη’’.
Το άλμπουμ αφορά Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας και βεβαίως Αναστάσιμα Τροπάρια της περιόδου αυτής καθότι έχουν και την συμβολική τους στο σύγχρονο πάσχοντα άνθρωπο πέραν της αναφοράς τους στο Πάθος και την Ανάσταση του Θεανθρώπου Χριστού: ‘’ότι μέσα από τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση’’ κι ότι ο Άνθρωπος βιώνοντας τις δυσκολίες του, βρίσκει τρόπους μέσα από την δημιουργικότητά του να ανασταίνεται, να ανοίγεται και να ανασαίνει …
Με αυτή λοιπόν την θεματική, μέσα από την Προσευχή της Θεολογίας, με εκπρόσωπο τον Θεολόγο Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μπέγζο Μάριο και την αισθητική της Ποίησης, μέσα από τα μάτια της αγαπημένης μας Λίνας Νικολακοπούλου, ο Παναγιώτης Σδούκος παρουσίασε τα Ευωδιασμένα Μουσικά Άνθη εκείνα του ''Επιταφίου'', που ανθίζουν με το Φως της Αναστάσιμης Λαμπάδας που όλοι λίγο πολύ κάθε τέτοια περίοδο έχουμε κρατήσει, μυριστεί και σιγοψάλλει. 
Τον συνόδεψε στο Κανονάκι η εκπληκτική μουσικός Αντιγόνη Παπαηλία!

Ήταν μία υπέροχη βραδιά. Ο Παναγιώτης μας γοήτευσε με την καταπληκτική φωνή του και γέμισε την καρδιά μας ζεστασιά ψέλνοντας τους υπέροχους αυτούς ύμνους παρέα με την Αντιγόνη και το κανονάκι της που μας έδωσε μία τελείως διαφορετική διάσταση από αυτό που έχουμε συνηθίσει! Ο Παναγιώτης είναι ένας πραγματικά σπουδαίος και χαρισματικός καλλιτέχνης! Το άλμπουμ του αυτό είναι ένα απλό δείγμα των υπέροχων φωνητικών του δυνατοτήτων. Η βραδιά δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν είχε ο Παναγιώτης στο πλευρό του τον καθηγητή του, Μάριο Μπέγζο και την σπουδαία ποιήτρια Λίνα Νικολακοπούλου! Εμείς στο Art Magazino του ευχόμαστε καλοτάξιδο το νέο άλμπουμ του και βέβαια το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Ακολουθεί Φωτογραφικό Υλικό

Μάριος Μπέγζος, Παναγιώτης Σδούκος, Λίνα Νικολακοπούλου
Λίνα Νικολακοπούλου, Μάριος Μπέγζος, Παναγιώτης Σδούκος

Παναγιώτης Σδούκος, Αντιγόνη Παπαηλία
Παναγιώτης Σδούκος, Αντιγόνη Παπαηλία
Αντιγόνη Παπαηλία
Παναγιώτης Σδούκος, Αντιγόνη Παπαηλία
Παναγιώτης Πετρόπουλος, Παναγιώτης Σδούκος, Γιώργος Λιναρίτης
Γιώργος Λιναρίτης, Παναγιώτης Σδούκος, Αντιγόνη Παπαηλία, Παναγιώτης Πετρόπουλος
Γιώργος Λιναρίτης, Λίνα Νικολακοπούλου, Παναγιώτης Πετρόπουλος

Επιμέλεια Γιώργος Λιναρίτης, Παναγιώτης Πετρόπουλος, photo © Art Magazino / 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.