Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Κώστας Χατζής στο Παλλάς για δύο μόνο εμφανίσεις στις 23 & 24 Απριλίου!


Στις 23 & 24 Απριλίου στο Θέατρο Παλλάς, η αγαπημένη όλων Μελίνα Ασλανίδου & ο διαχρονικός Κώστας Χατζής «παντρεύουν» το μοντέρνο με το κλασικό και σας χαρίζουν ένα μουσικό ταξίδι επιτυχιών που δεν πρέπει να χάσετε! 

Μετά τη sold out περιοδεία της στις μεγαλύτερες μητροπόλεις της Ευρώπης, η Μελίνα Ασλανίδου επιστρέφει στην Ελλάδα και ενώνει για πρώτη φορά τη φωνή της με το σπουδαίο Κώστα Χατζή.
Μία μοναδική μουσική συνύπαρξη, όπου η ιδιαίτερη χροιά της Μελίνας συναντά την αισθαντική φωνή του Κώστα Χατζή σε ένα μουσικό πρόγραμμα με μεγάλες επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια των δύο κορυφαίων ερμηνευτών.
Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και ερμηνευτής Κώστας Χατζής, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό – με εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του – όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί με ένα μοναδικό τρόπο μαζί του.
Η Μελίνα Ασλανίδου είναι ο δικός μας άνθρωπος και μας το αποδεικνύει και με την επιλογή του τίτλου του προηγούμενου δίσκου της, «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου». Είναι η Μελίνα Ασλανίδου της καρδιάς μας, που πάντα μας συγκινεί με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.

Μαζί τους 8μελής ορχήστρα από διακεκριμένους μουσικούς!

Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Παγιάτης & Ντίνος Γεωργούντζος
Σκηνοθεσία-Χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου

Παλλάς
Βουκουρεστίου 5 (City Link),
Κέντρο
Τηλ.: 2103213100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.