Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

«Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» με την Αλμπίνα Ζαχαριάδου (φωνή –πιάνο), Μ.Τρίτη στο ΙΧΝΟS

Το ΙΧΝΟΣ, συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία του ως κέντρο Πολιτισμού και Τέχνης , παρουσιάζει τη Μ. Τρίτη 3 Απριλίου στις 21:00 την Αλμπίνα Ζαχαριάδου (φωνή-πιάνο) σε μια μουσική βραδιά με τίτλο «Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»  

Η Αλμπίνα Ζαχαριάδου θα μπει σε μονοπάτια μαγευτικά πλημμυρισμένα από μελωδίες και χρώματα του κόσμου . Από τις πρώτες νότες θα αρχίσει ένα ταξίδι του νου σαν όνειρο ,εκείνο που έχουν οι μνήμες της μουσικής όταν αντέχει στο χρόνο κι όταν η ερμηνεία είναι κατάθεση ψυχής .
AMARE MΕ...
Nino Rota,Ennio Morricone,Nicola Piovani,Pietru Guelfucci ,Angelo Branduardi θα είναι όλοι εκεί μέσα στις νότες και τα πιο ευαίσθητα τραγούδια τους 
CINEMA PARADISO...
Soundtracks από ταινίες που αγαπήσαμε θα ζωντανέψουν πάνω στη σκηνή .
ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ....
Από τη νύχτα αυτή θα περάσουν κι οι πιο μεγάλοι Έλληνες συνθέτες όπως ο Μ.Χατζιδάκις, Μ. Θεοδωράκης, Θ. Μικρούτσικος, Σ. Κραουνάκης, Γ. Χατζηνάσιος.
Μουσικές της Ρωσίας της Γεωργίας τσιγγάνικοι σκοποί θα είναι η αποκάλυψη της βραδιάς και δεν θα σταματήσει εκεί η διαδρομή ....

Πληροφορίες
ΙΧΝΟΣ
Κολοκοτρώνη 30 – Πειραιάς 
(στην είσοδο του Πειραιά- Πάρκινγκ)
Τηλ. Κρατήσεων: 211 7900 711 & 6945 1234 75

Χορηγός Επικοινωνίας


Αλμπίνα Ζαχαριάδoυ (contralto) - Βιογραφικό

Γεννήθηκε στο Μπατούμι της Γεωργίας από Έλληνες γονείς. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές της ζσε ηλικία τεσσάρων χρονών στη γενέθλια πόλη της και αποφοίτησε από το εκεί Κρατικό Ωδείο το 1986 με δίπλωμα στη φωνητική και στο πιάνο. Αργότερα  πραγματοποίησε μουσικές σπουδές στο Κρατικό Ωδείο της Τιφλίδας και στο Κρατικό Ωδείο Τσαϊκόφσκι στη Μόσχα, απ’ όπου το 1991 πήρε με Άριστα Δίπλωμα Φωνητικής και Όπερας . Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου τραγούδησε σε σημαντικά θέατρα της Ρωσίας και της Γεωργίας  Carmen, Iolanta, Aida, Il Trovatore, Cavaleria Rusticana  και άλλους σημαντικούς ρόλους του ρεπερτορίου της αποσπώντας πάντα άριστες κριτικές. Βραβεύτηκε δύο φορές ως «Καλλιτέχνης Laureate» από το Υπουργείο Πολιτισμού της Georgia.

Ζει στην Αθήνα από το 1991 όπου και συνέχισε την μελέτη της με την διεθνούς φήμης soprano Fiorella Carmen Forti. Κατόπιν εκτός από την δραστηριότητα  της  ως καθηγήτριας μονωδίας και διευθύντριας χορωδιών συνέχισε την καριέρα στο κλασσικό τραγούδι με εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπου και ερμήνευσε με επιτυχία έργα όπως  Stabat Mater  του Pergolesi στην Τσεχική Δημοκρατία, καθώς και έργα των Bizet, Verdi,  Mozart με την Severnotseska Φιλαρμονική Ορχήστρα του John Apeitos, και άλλες μεγάλες ορχήστρες, στην Ιταλία στην Arena di Verona  «Aida», «Samson et Dalila» C. Saint Saens κ.α.

Από το 2007 εμφανίζεται με μεγάλη απήχηση στης μουσικές σκηνές με ποικίλο ρεπερτόριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.