Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ο Αλέξανδρος Αγγελούσης ζωντανά την Κυριακή 18 Μαρτίου στο "Μουσικό κουτί" στο Γκάζι!!!


Ο νεαρός ερμηνευτής και συνθέτης μας χαρίζει μια διασκεδαστική ζωντανή βραδιά την Κυριακή 18 Μαρτίου στο Γκάζι. Η ολοκαίνουρια μουσική σκηνή "Μουσικό κουτί" ανάβει τα φώτα της για να υποδεχτεί τον Αλέξανδρο σε ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και χορό, συγκίνηση και συναισθήματα. Μοντέρνα ακούσματα της έντεχνης και ποπ ελληνικής μουσικής αλλά κι ένα ξέφρενο λαϊκό πρόγραμμα στη συνέχεια θα κάνουν κι αυτήν την Κυριακή αξέχαστη,έτσι όπως πάντοτε φροντίζει να συμβαίνει ο Αλέξανδρος μέσα από τα ξεχωριστά μουσικά του προγράμματα. 


O νεαρός τραγουδιστής έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στα μουσικά δρώμενα από τα ιδιαίτερα τραγούδια που μας έχει χαρίσει τόσο ερμηνευτικά αλλά και στιχουργικά, το τρίτο βραβείο για την χώρα μας στο διαβαλκανικό διαγωνισμό τραγουδιού EVROFEST 2013, την υπογραφή του στα ομώνυμα χριστουγεννιάτικα τραγούδια των Μύλου των Ξωτικών και της Αστερούπολης των Ιωαννίνων καθώς επίσης και τη δράση του ως κτηνίατρος, έπειτα από τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της Κτηνιατρικής σχολής της Θεσσαλίας.
Με την αγαπημένη δική του ερωτική μπαλάντα "Διεκδίκησέ με" για έναρξη και το ρυθμικό ποπ "Μου χρωστάς μια βόλτα" που κυκλοφόρησε φέτος έως κλασικά τραγούδια του "Νέου Κύματος" για φινάλε, η βραδιά της Κυριακής προβλέπεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Στα πλήκτρα μαζί του ο μουσικός Γιάννης Μπιτσάκου. 

Ώρα έναρξης 22.30

"Μουσικό κουτί"
Δεκελέων 32,
Γκάζι
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 6980791417


Χορηγός Επικοινωνίας



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

Ο Αλέξανδρος Αγγελούσης κατάγεται από τον Έξαρχο Φθιώτιδος και είναι τελειόφοιτος του τμήματος κτηνιατρικής Θεσσαλίας. Η ενασχόληση με το τραγούδι υπήρχε πάντα τραγουδώντας ερασιτεχνικά από μικρός μέχρι και την ηλικία των 18 ,όπου ως πρωτοετής φοιτητής περνά ακρόαση και προσλαμβάνεται στη ροκ μουσική σκηνή "scala" στην Καρδίτσα. 


Το αρχικό ρεπερτόριο του αφορά κυρίως σε ροκ κι έντεχνη μουσική.  Στη συνέχεια ακολουθούν εμφανίσεις σε άλλα νυχτερινά μαγαζιά, ("Αkropol", "Liz,"Βacado","Αερόστατο") επεκτείνοντας το ρεπερτόριο του και σε λαϊκό πρόγραμμα.



Παράλληλα, παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής στο ωδείο Καρέζη αρχικά και στη συνέχεια στη σχολή του Ν.Ευθυμιάδη. Γρήγορα έρχονται και οι πρώτες συναυλίες σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας και Φθιώτιδας. Τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζει τα πρώτα δικά του τραγούδια σε συνεργασία με μουσικούς παραγωγούς όπως τον Αντώνη Καιτατζίδη, Γιώργο Μίγκα, Κοκκινέλη Γιώργο, Άκη Μελή,dj Smastora.



Από αυτά ξεχωρίζουν τα "Φυλάκισέ με", "Ήρθε η ώρα να φύγεις", "Στον πιο τρελό ρυθμό", "Φιλί του ουρανού". Το "Φιλί του ουρανού" κέρδισε πρόσφατα την πρώτη θέση σε πανελλήνιο διαγωνισμό του σωματείου INFE (φίλων Eurovision) και εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διαβαλκανικό
διαγωνισμό EVROFEST στη χώρα των Σκοπίων, όπου και κατέκτησε την τρίτη θέση .



Tα Χριστούγεννα του 2013 κυκλοφορεί το γιορτινό τραγούδι "Ξωτικό μου" σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Αναγνώστου και τον Γιάννη Μίχο και πραγματοποιεί μεγάλη συναυλία στο γνωστό Μύλο των ξωτικών  στα Τρίκαλα. Mε το τραγούδι του "Κύματα", ένα ελαφρό νησιώτικο κομμάτι κερδίζει τις εντυπώσεις και παίρνει το εισιτήριο του για την πρωτεύουσα όπου και μένει μόνιμα πλέον και εμφανίζεται σε γνωστούς χώρους και αγαπιέται από το κοινό !!



Τα Χριστούγεννα του 2014, η χριστουγεννιάτικη Αστερούπολη των Ιωαννίνων τον εμπιστεύεται και του προτείνει να μελοποιήσει και να ερμηνεύσει το  γιορτινό τραγούδι της πόλης!! Μια μεγάλη συναυλία επισφραγίζει τη συνεργασία στα εγκαίνια της Αστερούπολης στις 6 Δεκεμβρίου! 
Η τελευταία του συνεργασία με το Γιώργο Κοκκινέλη στη μπαλάντα "Διεκδίκησέ με" κερδίζει τη μεγαλύτερη απήχηση από το κοινό ενώ η δισκογραφική εταιρία satellite records του προτείνει συνεργασία!. Τα τραγούδια "Μαζί ή χώρια" και η ιδιαίτερη μπαλάντα "Ο ήρωάς σου" ενθουσιάζουν το κοινό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.