Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Είδαμε την παράσταση "Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας" με τον Γιώργο Ηλιόπουλο σε σκηνοθεσία Βασιλικής Ανδρίτσου στην Θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη!


Βράδυ Δευτέρας και πήγαμε στην αγαπημένη Αθηναΐδα (Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη) για να δούμε την παράσταση "Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας" με τον Γιώργο Ηλιόπουλο. 

Μετά την περσινή αίσθηση και επιτυχία που είχε κάνει, ήθελα και εγώ πραγματικά να δω τι την έκανε τόσο ξεχωριστή την εν λόγω παράσταση.
Και αυτό που είδα πραγματικά με δικαίωσε για την επιλογή μου. Εκπληκτικό κείμενο του πρωταγωνιστή Γιώργου Ηλιόπουλου βγαλμένο από τη ζωή, με γλυκόπικρες αλήθειες, μυστικά, ψέμματα και στοιχεία της καθημερινότητας που όλοι έχουμε βιώσει ή θα βιώσουμε στο μέλλον.
Ο πρωταγωνιστής σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, μας επικοινώνησε την αλήθεια του και μας έκανε να γελάσουμε, να δακρύσουμε και να προβληματιστούμε. Σε έναν μονόλογο περίπου 2 ωρών μας καθήλωσε με την ερμηνεία του και τις αλλεπάλληλες εναλλαγές συναισθημάτων. 
Πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Ηλιόπουλο για την ευφυΐα και την ευαισθησία του. Αρκετά εκφραστικός, γεμάτος ενέργεια ξεδίπλωσε όλο του το ταλέντο επί σκηνής και μας κέρδισε με την ερμηνεία του. Εξίσου αξιόλογη τόσο η συγγραφική του απόπειρα όσο και η ερμηνεία του.
Η σκηνοθετική επιμέλεια της κας Βασιλικής Ανδρίτσου πολύ ευρηματική με πολλές κινηματογραφικές αναφορές και ντυμένη με μουσικές επιλογές από γνωστές ταινίες.
Μια παράσταση που αξίζει πραγματικά να δείτε γιατί σίγουρα θα ανακαλύψετε μια πτυχή του εαυτού σας, που είτε την γνωρίζετε είτε δεν την έχετε ακόμη εξερευνήσει. Γιατί οι αξιόλογες δουλειές που γίνονται με μεράκι, αγάπη και ειλικρίνεια πρέπει να στηρίζονται. Και η συγκεκριμένη ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές.

Λιναρίτης Γιώργος


1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.