Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση "Εύθυμες κυράδες του Ουίνδσορ" σε μετάφραση - διασκευή Νίκης Τριανταφυλλίδη το Σάββατο 24/2 στις 9.30μμ


Οι συντελεστές της παράστασης "Εύθυμες κυράδες του Ουίνδσορ" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε μετάφραση - διασκευή Νίκης Τριανταφυλλίδη προσφέρουν στους αναγνώστες του Art Magazino 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση το Σάββατο 24/2 @ 9.30μμ στο Άμμος μπαρ καφέ.

Διαδικασία Διαγωνισμού

1. Κάνετε like στην σελίδα μας στο facebook:

2. Κάνετε public share στο facebook την ανάρτηση

3. Μας στέλνετε εισερχόμενο μήνυμα (inbox) στην σελίδα μας στο facebook  με το ονοματεπώνυμο σας.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 23/2@13:00 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με εισερχόμενο μήνυμα (inbox) στον λογαριασμό τους στο facebook.


Υπόθεση Παράστασης:

Η κωμωδία "Εύθυμες κυράδες του Ουίνδσορ" του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ σε μετάφραση - διασκευή Νίκης Τριανταφυλλίδη είναι προσαρμοσμένη για να ανέβει με σύγχρονο τρόπο σε σκηνοθεσία Ζωής Τριανταφυλλίδη.
Ο Φάλσταφ, ένας ευγενής σπάταλος στα γλέντια, που δεν έχει να πληρώσει ούτε τους υπηρέτες του, σκαρφίζεται διάφορες απάτες και κλεψιές με όπλο τη γοητεία που νομίζει πως ασκεί πάνω στις γυναίκες. Οι Κυράδες του Ουίνδσορ όμως που εκτός από χαρούμενες είναι και τίμιες τον βάζουν στη θέση του με σκληρό και χαριτωμένο τρόπο.
Αν και δεν είναι γνωστό το πότε γράφτηκε το έργο απ’ το Σαίξπηρ, είναι πιθανό να ανεβάστηκε για πρώτη φορά το 1597, ενώ δημοσιεύτηκε σε κείμενο το 1602.
Αυτή η υπεροψία του ατόμου <<σε μένα επιτρέπονται όλα>> - η τάση να χρησιμοποιεί τους άλλους σύμφωνα με το δικό του συμφέρον, κάνει τον Σερ Τζων Φάλσταφ <<σύγχρονο ήρωα>> και μάλιστα χωρίς να του χρειάζεται η γραφική κοιλιά. Αυτός που νοιώθει εξυπνότερος απ’ τους άλλους, που θεωρεί ακαταμάχητο τον εαυτό του είναι πάντα ευχάριστο να βλέπουμε να τον βάζουν στη θέση του εκείνοι που νομίζει πως τους παίζει στα δάχτυλα. Οι θεατές σαν τις Εύθυμες Κυράδες παρακολουθούν αυτόν τον υψηλότερα υστάμενο αλλά χρεωκοπημένο να γίνεται ρεζίλι.

Συντελεστές:

Μουσική επιμέλεια Ζωή Τριανταφυλλίδη
Κουστούμια Χριστίνα Μπλιθικιώτη

Παίζουν κατά σειρά εμφάνισης:
Φάλσταφ: Στάθης Γεωργόπουλος, 
Κα Παίητζ: Ιωάννα Προσμίτη, 
Κα Φόρντ: Ζωή Τριανταφυλλίδη.

Παράσταση: Σάββατο 24/2 στις 9.30μμ

Άμμος μπαρ καφέ
Αγχιάλου 1 και Νικομήδειας, 
Νέα Σμύρνη (στάση τραμ Αγίας Φωτεινής),
Αθήνα
Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 6993723117

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.