Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

Η Αλίνα Κοτσοβούλου στη Σφίγγα ​Τρίτες 6, 13, 20 και 27 Φεβρουαρίου 2018!


Καλεσμένοι οι Θανάσης Πολυκανδριώτης (6/2), Βαλερία Κουρούπη (13/2), Ελένη Καρακάση (20/2) και Γιάννης Ζουγανέλης (27/2)! 

Η νέα μουσικοθεατρική παράσταση της Αλίνας Κοτσοβούλου στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις Τρίτες του Φεβρουαρίου, θα αποπειραθεί να απαντήσει στο ερώτημα: Quo Vadis? Πού πηγαίνεις;
Αφετηρία ένας σταθμός τρένου, αφορμή η απώλεια ενός μεγάλου έρωτα. Πού πηγαίνουμε; Ποιος ο προορισμός μας; Πού μας ταξιδεύει η ψυχή μας; Τι μας κάνει ευτυχισμένους; Πώς θα κρατήσουμε ζωντανή την αγάπη όταν αυτός που αγαπάμε ''ταξιδεύει";
Η Αλίνα Κοτσοβούλου, ο Νίκος Σάλτας, ο Κωνσταντίνος Τσονόπουλος και ο Αλέκος Γεωργουλόπουλος θα μας ταξιδέψουν με αεροπλάνα, τρένα και βαπόρια, με πειραγμένα τραγούδια, γνωστά και αγαπημένα, Ελληνικά και ξένα από τον Χατζιδάκι στους Cream και από τον Curt Weill στον Leonard Cohen, με κείμενα γνωστών συγγραφέων και φίλους καλεσμένους!
Κάθε Τρίτη κι ένας νέος καλεσμένος θα ταξιδέψει μαζί τους!
Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου μας τιμάει στο "Quo Vadis" ο μοναδικός Θανάσης Πολυκανδριώτης! Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου κοντά μας η υπέροχη Βαλερία Κουρούπη! Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου η καταπληκτική Ελένη Καρακάση και τέλος την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου θα ταξιδέψει μαζί μας ο ανεξάντλητος Γιάννης Ζουγανέλης!
Τέσσερις πειραγμένες μουσικές παραστάσεις με όλων των ειδών τα ταξίδια! Μένει μόνο να ανακαλύψουμε Quo Vadis? Που πηγαίνεις; Θα το μάθουμε μαζί στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις Τρίτες του Φεβρουαρίου.

Συντελεστές:

Κείμενα - Τραγούδι: Αλίνα Κοτσοβούλου
Μουσική επιμέλεια - Ενορχηστρώσεις - Πιάνο - Φωνή: Νίκος Σάλτας
Ηλεκτρική κιθάρα: Αλέκος Γεωργουλόπουλος
Τραγούδι - Ερμηνεία: Κωνσταντίνος Τσονόπουλος
Φωτογραφίες: Σταύρος Χαμπάκης
Video Art: Γιάννης Παναγιωταράκος

Πληροφορίες:

Εμφάνιση: ​Τρίτη 6, 13, 20 και 27 Φεβρουαρίου 2018
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές: 15 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Μουσική Σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής (πεζόδρομος Κιάφας 13),
Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845,
210 9226975

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.