Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Σειρά συζητήσεων με καλεσμένους για την παράσταση «Ο Ξένος» / Πρώτη συζήτηση την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ο «Ξένος», του Αλμπέρ Καμύ, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο «Από Μηχανής» κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τσιάμη, με τους  Γεράσιμο Μιχελή,  Κλεοπάτρα Μάρκου,  Μιχάλη Οικονόμου (κάθε Τρίτη) και Μιχάλη Βαλάσογλου (κάθε Δευτέρα).

Οι συντελεστές της παράστασης, λαμβάνοντας υπόψιν το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση του κοινού στις συζητήσεις που ακολουθούν την παράσταση κάθε Τρίτη, αποφάσισαν να προσκαλέσουν και να συμπεριλάβουν στις σαρανταπεντάλεπτες θεματικές συζητήσεις, ανθρώπους από τον χώρο των γραμμάτων και των επιστημών που τους έχει απασχολήσει το έργο του Αλμπέρ Καμύ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους θεατές να εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο στην σκέψη και στη φιλοσοφία του Γάλλου συγγραφέα.
Πρώτος καλεσμένος, την Τρίτη 21/11, θα είναι ο Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής Αθανάσιος Τουρκαντώνης και το επίκεντρο της συζήτησης θα είναι " Η χρονικότητα του Ξένου" .
Ο Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής Αθανάσιος Τουρκαντώνης  μετά τις σπουδές στην ιατρική σχολή ακολούθησε την ειδικότητά του στην Ψυχιατρική κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου. Ως κύρια ειδίκευση του ήταν η μελέτη και η θεραπεία ασθενών με σοβαρές διαταραχές προσωπικότητας. Παρέμεινε στο τμήμα Διαταραχών Προσωπικότητας της Α' Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινήτειου Νοσοκομείου με κατεύθυνση την ψυχοδυναμική προσέγγιση. Είναι Εκ. μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας και εργάζεται ιδιωτικά.
Θα ακολουθήσουν ο Ποιητής Χριστόφορος Λιοντάκης την Τρίτη 5/12, οι Διδάκτορες Θεολογίας Πάτερ Αλέξανδρος Καριότογλου και κυρία Αγγελική Καριότογλου την Τρίτη 12/12, ο Λογοτέχνης Σπύρος Γιανναράς τη Δευτέρα 18/12 και άλλοι που θα ανακοινωθούν  στη συνέχεια.
Για περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση κάνετε ένα "click" εδώ: Ο Ξένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.