Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

«Μάρτυς μου ο Θεός» με τον Ι. Ιωσηφίδη στα Ιωάννινα, στο Θέατρο Έκφραση


Η παράσταση - ορόσημο «Μάρτυς μου ο Θεός», βασισμένη στο βραβευμένο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μάκη Τσίτα, με τον Ιωσήφ Ιωσηφίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα παρουσιαστεί για δύο βραδιές, τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14). Ώρα έναρξης 9.15 μ.μ..

Ο Ι. Ιωσηφίδης, υποδύεται με καθηλωτικό τρόπο τον Χρυσοβαλάντη, έναν τυπικό αντιήρωα της εποχής μας, άνθρωπο απλό αλλά οπλισμένο με χιούμορ, που μέσα στο πανηγυρικό κλίμα της Αθήνας του 2004, έχοντας μείνει άνεργος στα 50 του και με κλονισμένη υγεία, εξιστορεί σε έναν χειμαρρώδη μονόλογο τα πάθη που υφίσταται από παιδί στην αναμέτρησή του με την πραγματικότητα. Ο θεατής παρακολουθεί τον αγώνα του να σταθεί όρθιος ισορροπώντας με άψογο τρόπο ανάμεσα στο κωμικό και το δραματικό, ενώ γύρω του διαγράφεται η εικόνα μιας κοινωνίας σε επιφανειακή ευμάρεια, η οποία σιγά – σιγά βυθίζεται στην παρακμή.

Κείμενο – Δραματουργική επεξεργασία: Μάκης Τσίτας
Σκηνοθεσία: Σοφία Καραγιάννη. 
Βοηθός σκηνοθέτη: Μυρτώ Αθανασοπούλου. 
Μουσική επιμέλεια: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου. 
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος.  
Σκηνογραφική επιμέλεια: Σοφία Καραγιάννη, Λίνα Παγώνη.
Ερμηνεύει ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης

Θέατρο Έκφραση 
 Αραβαντινού 14,
Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651 554505
***

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και 8 ευρώ το μειωμένο (φοιτητικό, ΑΜΕΑ, άνω των 65, ανέργων και πολυτέκνων). Κρατήσεις θέσεων : 26515 54505 & 6978047081

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.