Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

"Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΔΑ και άλλες ιστορίες" κάθε Κυριακή μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου στο θέατρο Στοάς Ορφέα στα Ιωάννινα

Εν μέσω του φεστιβάλ θεάτρου ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017, το Καλλιτεχνικό Σωματείο «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» εντάσσει στο πρόγραμμά του και την παιδική σκηνή για τους μικρούς αλλά και μεγάλους μας φίλους! Παρέα στα καθηλωτικά έργα της κεντρικής θεατρικής μας σκηνής «Ένα καπέλο γεμάτο βροχή», του Μάικλ Γκάτσο και «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», του Federico Garcia Lorca προστίθεται και το παιδικό μας έργο με τίτλο «Ο χρυσός κόσμος του βασιλιά Μίδα» και άλλες ιστορίες. 

Η παράσταση περιλαμβάνει επιλεγμένες διασκευές, όπως «Οι μουσικοί της Βρέμης», των αδελφών Γκριμ, «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας», του Όσκαρ Ουάιλντ, καθώς και ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο του Δημήτρη Παππά «Ο χρυσός κόσμος του βασιλιά Μίδα». Αυτές είναι κάποιες από τις ξεκαρδιστικές αλλά και συγκινητικές ιστορίες που θα σας συντροφεύσουν και θα σας ψυχαγωγήσουν συνδυασμένες σε ένα μαγευτικό σύνολο! Με πολύ γέλιο, χορό, τραγούδι, μουσικές και φυσικά με την «αθεράπευτη» συνταγή μας!


Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Δημήτρης Παππάς και Βαρβάρα Βαράκα. Η πρωτότυπη μουσική είναι των Δημήτρη Παππά και Σωτήρη Παπαϊωάννου. Τα σκηνικά και τα κοστούμια έχει επιμεληθεί η Αγγελική Κουτσοθανάση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι συντονιστές των ομάδων μουσικοθεατρικού παιχνιδιού και άλλοι 20 ηθοποιοί!

Το παιδικό μας ταξίδι ξεκίνησε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 11:30 το πρωί και θα συνεχίζεται για κάθε Κυριακή μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου @11:30 στο θέατρο Στοάς Ορφέα.

«Ο χρυσός κόσμος του Βασιλιά Μίδα» και άλλες ιστορίες! Μια παράσταση για παιδιά από 2 έως 102 ετών! Σας περιμένουμε!

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παππάς & Βαρβάρα Βαράκα.
Μουσική: Δημήτρης Παππάς & Σωτήρης Παπαϊωάννου. 


iNFO!
Θέατρο της Στοάς Ορφέα
Λεωφ.Δωδώνης
Ιωάννινα
Γενική είσοδος: 6€.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 698-198-1067 και 698-198-1058

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.