Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Είδαμε "Διακοπές στην Αθήνα" στο Από Κοινού Θέατρο

Δεν είδαμε απλά. Πήγαμε "Διακοπές στην Αθήνα" είναι το σωστό. Πήγαμε στη πιο δροσερή αυλή της Αθήνας και είδαμε το πιο δροσερό θέαμα της Αθήνας! Και οι πέντε είναι με μία λέξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ!

Θα ήθελα να αναφερθώ πρώτα απ'όλα στον υπέροχο χώρο, το Από Κοινού Θέατρο και την όμορφη αυλή που έχει διαμορφωθεί. Δεν είναι τυχαίο τελικά το όνομα, αισθάνεσαι τόσο οικεία σε αυτό το όμορφο περιβάλλον που όντως είναι από κοινού. Μικρό και όμορφο σαν να είσαι σε θερινό σινεμά! Βέβαια επειδή οι χώροι είναι οι άνθρωποι που τους απαρτίζουν και η αύρα των ανθρώπων αυτών είναι καταπληκτική, αισθάνεσαι και εσύ ως θεατής καταπληκτικά!

Επιτέλους είδαμε μία επιθεώρηση, μία επιθεώρηση από τα παλιά, με όμορφα τραγούδια και υπέροχα και εύστοχα κείμενα. Όλα αυτά δοσμένα με έναν απλό και απέριττο τρόπο. Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης απομόνωσε ιδιαίτερες καταστάσεις της καθημερινής μας ζωής και τις απέδωσε  με εμπνευσμένο σουρεαλισμό σε τέτοιο βαθμό όμως που να είναι ρεαλιστικές και όλες ντυμένες με εμπνευσμένα μουσικά κομμάτια, κάποια τροποποιημένα, κάποια άλλα όχι, όμως όλα πανέμορφα δοσμένα και ταιριασμένα στο όλο σύνολο της Επιθεώρησης. Μία επιθεώρηση λοιπόν από τα παλιά, που βασίζεται στον λόγο αλλά και κυρίως στο ταλέντο των ηθοποιών! Μία επιθεώρηση όπως πρέπει να είναι και όπως ο όρος προστάζει να είναι.

Θα ήταν άτοπο να γράψω κάτι για την κυρία Γερασιμίδου και για τον κύριο Ξένο διότι ό,τι και να γράψω θα είναι λίγο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι φάροι φωτεινοί μπροστά σε ό,τι "σκοτεινό" υπάρχει εκεί έξω στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι. Απλά ακολουθήστε τους και δεν έχετε τίποτα να χάσετε, παρά μόνο να κερδίσετε!
Το έτερο "δίδυμο" της παρέας, ο Άκης Σιδέρης και η Αγγελική Ξένου - είναι η πρώτη φορά που τους βλέπω στη σκηνή - πραγματικά με εντυπωσίασαν για το πηγαίο ταλέντο τους, το μπρίο και τις εκπληκτικές τους φωνές. Τραγουδούν υπέροχα! Οι χορογραφίες δε του Άκη εμπνευσμένες και ξεκαρδιστικές, ειδικά στο τανγκό της Αθήνας (ποιας άλλης)! Τους τέσσερις ηθοποιούς πλαισιώνει μουσικά στο πιάνο η εξίσου υπέροχη Ιωάννα Μπάλτα!

Οι "Διακοπές στην Αθήνα" είναι μία όμορφη παράσταση, ένα δροσερό θέαμα που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Το σίγουρο είναι ότι όποιος πάει, θα περάσει ένα υπέροχο δίωρο, θα γελάσει, θα ακούσει ωραία τραγούδια, θα γίνει ένα με τους ηθοποιούς, θα διασκεδάσει! Είναι η παράσταση του καλοκαιριού και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Η παράσταση "Διακοπές στην Αθήνα" παίζεται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 στο Από Κοινού Θέατρο (Ευπατριδών 4, Κεραμεικός). 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 211 4057249

Για περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση κάνετε ένα "click" ΕΔΩ

Χορηγός Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.