Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

"The Mummy" με τον Τομ Κρουζ - Από την Πέμπτη 15 Ιουνίου στους κινηματογράφους


"Η ΜΟΥΜΙΑ -THE MUMMY"
Περιπέτεια Έγχρωμη - Διάρκεια: 110'
Παραγωγή: Αμερικανική, Σκηνοθεσία: Άλεξ Κούρτζμαν

Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Αναμπελ Γουόλις, Ράσελ Κρόου, Τζέικ Τζόνσον, Σοφία Μπουτέλα

Περίληψη:
Ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί σε μία φαντασμαγορική νέα κινηματογραφική μεταφορά της ταινίας που έχει φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο: «Η Μούμια» 

Υπόθεση:
Η ασφαλώς θαμμένη, εδώ και 5000 χρόνια, κάπου βαθιά στην έρημο, Αιγύπτια βασίλισσα Άμανετ «ζωντανεύει» και αναζητά τρόπους να κυριαρχήσει στο σύγχρονο κόσμο, σκορπίζοντας γύρω της τον τρόμο. Σε έναν ιδιότυπο κόσμο θεών και τεράτων, η διαφορά μεταξύ καλού και κακού γίνεται, πολλές φορές, ιδιαίτερα δυσδιάκριτη και οι θυσίες μοιάζουν μονόδρομος.
Η Μούμια επέστρεψε, αυτή τη φορά ως γυναίκα. Παραμένει όμως τρομακτική όσο ποτέ. Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ που προβάλλεται παγκοσμίως σπάει ταμεία. Στην πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη, όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στον Τομ Κρουζ που αποδεικνύει ακόμα μία φορά ότι ο ρόλος του ήρωα σε ταινίας δράσης του ταιριάζει γάντι. Ακόμα και μετά τα 50.


«Η ταινία έχει πολύ περιπέτεια και πολλά τρομακτικά στοιχεία. Έχει όμως και χιούμορ και συναίσθημα. Αλλά σίγουρα με όλα αυτά τα τέρατα θα αποτίσουμε φόρο τιμής στην πρώτη ταινία», δήλωσε ο σταρ του Χόλιγουντ.
Για πρώτη φορά η Μούμια είναι γένους θηλυκού. Για το ρόλο επελέγη η γαλλίδα ηθοποιός Σοφία Μπουτέλα, γνωστή από τη συμμετοχή της στη διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών.
«Πραγματικά είμαι υπερήφανος για το σκηνοθέτη γιατί έδωσε αυτόν τον δυναμικό ρόλο σε γυναίκα και πραγματικά με τιμά που μου έδωσε αυτό το ρόλο. Και είμαι ενθουσιασμένη για όλες αυτές τις ταινίες που αναδεικνύουν γυναίκες», τόνισε η απαστράπτουσα Μπουτέλα.
Η Σοφία Μπουτέλα υποδύεται την Αχμανέτ, μια Αιγύπτια πριγκίπισσα που ζωντανεύει ξανά από την κρύπτη της μέσα στην έρημο για να καταστρέψει όλη την ανθρωπότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.