Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

«Πάρτι Γυναικών – Rough Night» με την Σκάρλετ Γιόχανσον από την Πέμπτη 29/6 στους κινηματογράφους


Από την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους Ελληνικούς κινηματογράφους (και στην Πάτρα) σε διανομή από την εταιρεία Feelgood, η ταινία «Πάρτι Γυναικών – Rough Night» όπου πρωταγωνιστεί η Σκάρλετ Γιόχανσον, την οποία είδαμε πριν λίγο καιρό στο φιλμ επιστημονικής φαντασίας «Το Φάντασμα στο κέλυφος».
To “Rough Night” έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 16 Ιουνίου 2017 με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 8 εκατομμύρια δολάρια. 
Πέντε κολλητές φίλες που στο κολέγιο δεν άφηναν πάρτι για πάρτι και έπαιρναν μέρος στους πιο περίεργους διαγωνισμούς που μπορείς να φανταστείς, αποφασίζουν δέκα χρόνια μετά να βρεθούν ένα σαββατοκύριακο διασκέδασης στο Μαϊάμι για το bachelorette πάρτι της Jess (Scarlett Johansson). Τα πράγματα για την Jess και τις 4 φίλες της, Pippa (Kate McKinnon), Frankie (Ilana Glazer), Alice (Jillian Bell) και Blair (Zoë Kravitz), ξεκινάνε δυναμικά, αφού οι κοπέλες προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χρόνο και να θυμηθούν κάτι από τις ακρότητες του ένδοξου παρελθόντος τους. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, όταν ένας άντρας stripper πέφτει νεκρός στο σαλόνι τους. Εκεί που νομίζουν ότι είναι χαμένες, θα συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν πολλές πτυχές της ιστορίας που δεν έχουν ξεδιπλωθεί ακόμη και θα προσφέρουν άπλετες στιγμές ξεκαρδιστικού γέλιου και κωμικοτραγικών καταστάσεων.

“Στην πραγματικότητα το Πάρτι Γυναικών μιλάει για τη φιλία” τόνισε η Scarlett Johansson, η οποία σε αυτήν την ταινία μας προσφέρει απλόχερα ένα δείγμα του κωμικού της ταλέντου. “Συνήθως, θεωρούμε ότι έχουμε την αποκλειστικότητα σε ανθρώπους που βρίσκονται πιο κοντά στη ζωή μας. Η ταινία λειτουργεί σαν μια προειδοποίηση: τίποτα στη ζωή δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως δεδομένο. Ειδικά σε θέματα φιλίας θα πρέπει και τα δύο μέρη να λειτουργούν βασικά με γνώμονα το σεβασμό.
Η ταινία τελικά φτάνει σε σημείο να αποθεώσει την έννοια της φιλίας και να μας υπενθυμίζει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κανείς για τον φίλο του. Πίσω από αυτή την ξέφρενη κωμωδία κρύβεται τελικά μια ζεστή ιστορία που πραγματεύεται την πολύπαθη αυτή έννοια της φιλίας”, προσθέτει η διάσημη ηθοποιός.
Η Lucia Aniello, σκηνοθέτιδα, συμπαραγωγός και μία από τους δύο σεναριογράφους της ταινίας, ανέφερε με τη σειρά της ότι η συνεχής διαμόρφωση των δικών μου φιλικών σχέσεων απεικονίζεται ξεκάθαρα σε πολλά σημεία της ταινίας. Είναι κατά πολύ βασισμένη στις διάφορες φιλικές σχέσεις που είχα κατά καιρούς με αρκετούς και τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους. Προσπαθείς να αντιληφθείς πως μπορείς να συνδυάσεις και να μπλέξεις γεγονότα από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου.

Είδος: Κωμωδία
Σενάριο: Lucia Aniello, Paul W. Downs
Σκηνοθεσία:  Lucia Aniello
Πρωταγωνιστούν: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell, Zoe Kravitz
Πρεμιέρα (Ελλάδα): 29 Ιουνίου 2017
Έτος Παραγωγής: 2017
Χώρα Παραγωγής: USA
Γλώσσα: English
Διάρκεια: 101 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.