Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Η Άννα Βίσση στο Hotel Ερμού summer (στο Romeo)


Τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στην παραλιακή ξεκίνησε την Παρασκευή 12-5-17 η απόλυτη Ελληνίδα star. Η Άννα Βίσση φιλοξενείται στο Hotel Ερμού, πρώην Cabaret Romeo στην παραλιακή και κάνει το Ελληνικό να παραληρεί στο άκουσμά της. 
Πρέπει να θυμίσουμε ότι η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια και show woman έχει πολλά χρόνια να εμφανιστεί σε μαγαζί της παραλίας. Η Βίσση δοξάστηκε κατά το παρελθόν στα περισσότερα από τα νυχτερινά μαγαζιά που βρίσκονται στο Ελληνικό, όπως τα Αστέρια και το Bio Bio, όμως τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει άλλους επαγγελματικούς δρόμους για το καλοκαίρι, που περιλαμβάνουν κυρίως συναυλίες σε επιλεγμένες πόλεις και νησιά.
Το χειμερινό της στέκι «Hotel Ερμού», έχει μεταμορφωθεί στο must της αθηναϊκής διασκέδασης και εκείνη επιλέγει να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο στην παραλία.
Οι νέες της επιτυχίες από τον τελευταίο της δίσκο «Συνέντευξη» που κυκλοφόρησε από τη νέα της δισκογραφική εταιρεία Panik Records έχουν φέρει στην επιφάνεια το νέο της μουσικό ύφος και εκείνη υποστηρίζει σκηνικά τα νέα της κομμάτια σε κάθε ευκαιρία.
Άλλωστε πάντα στο πρόγραμμά της, επιλέγει να μας εκπλήσσει μέσα από ιδιαίτερες διασκευές και ξεχωριστές ενορχηστρώσεις των γνωστών και αγαπημένων της μουσικών κομματιών. Με όπλα της τη σκληρή δουλειά και την υψηλού επιπέδου καλλιτεχνική και μουσική αισθητική η Άννα Βίσση στο Hotel Ερμού θα αποτελέσει το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού.

Cabaret Romeo
Ελληνικού 1, Ελληνικό, Παραλιακή
Τηλ.κρατήσεων: 2103001255, 6940658458, 6979341498

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.