Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Il Trovatore από το Royal Opera House στο The Mall Athens

Το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council) σε συνεργασία με τα Village Cinemas, μας παρουσιάζουν μια σειρά εξαιρετικών παραστάσεων όπερας και μπαλέτου σε παγκόσμια αναμετάδοση από την Royal Opera House στη μεγάλη οθόνη του The Mall.
Κατά τη διάρκεια της σεζόν, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια σειρά προγραμματισμένων πρόσφατων παραγωγών της Royal Opera House από τη σκηνή του Covent Garden στο Λονδίνο. Ανάμεσα σε αυτές, μη χάσετε τις φημισμένες όπερες «Il Trovatore» και «Madama Butterfly», καθώς και τη νέα παραγωγή του έργου «Otello».


Il trovatore 
3 & 7 Μαρτίου 2017, 20.30
Η πρώτη αναβίωση της νέας παραγωγής του David Bösch, υπό τη διεύθυνση του Richard Farnes με πρωταγωνιστές τα διεθνή αστέρια της όπερας Vitaliy Bilyy, Anita Rachvelishvili, Lianna Haroutounian και Gregory Kunde και ένα μοναδικό καστ σε μια από τις πιο φημισμένες όπερες του Giuseppe Verdi.

Το «Il Trovatore» είναι μία από τις καλύτερες όπερες της Ρομαντικής Εποχής, που ζωντανεύει μία ιστορία πάθους, αγάπης, εκδίκησης, καταστροφής και θανάτου. Η νέα αυτή ποιητική και ατμοσφαιρική παραγωγή της σεζόν 2015–16, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη David Bosch, φέρνει αυτή την παθιασμένη ιστορία αγάπης αντιμέτωπη με το σκηνικό του πολέμου. Η φωτιά και το χιόνι στο τοπίο αντανακλούν τη σκληρότητα και το ερωτικό στοιχείο της ιστορίας: μία μητέρα αποκαλύπτει ένα τρομαχτικό μυστικό και δύο άνδρες μπλέκονται στη θανάσιμη διεκδίκηση μιας γυναίκας.

Διάρκεια: Περίπου τρεις ώρες, με ένα διάλειμμα και 15 λεπτά εισαγωγή. Η παράσταση προβάλλεται στα Ιταλικά με Αγγλικούς υπότιτλους.

Τιμές εισιτηρίων: €12
Ομαδικά εισιτήρια (10+ άτομα): €10

Πληροφορίες: villagecinemas.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.