Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κώστας Τουρνάς live στο Κύτταρο!!



Κώστας Τουρνάς
«..στη μηχανή του χρόνου..»
live
στο Κύτταρο
Παρασκευές 10-17-24 Φεβρουαρίου 2017

 Special Guests: ΕΛΠΙΔΑ 17 & 24 Φεβρουαρίου 2017
ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΚΕΦΑΛΑ (ΜΠΛΕ) 10 Φεβρουαρίου 2017

Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς...!!! Στον απόηχο αυτής της φανταστικής sold out βραδιάς της 27ης Οκτωβρίου που η συγκίνηση με το κέφι, το παλιό με το νέο, η μελωδία με την ένταση τόσο αρμονικά συνυπήρξαν, μόνο ένα ερώτημα έμελλε να απαντηθεί: «Πότε θα ξαναγίνει;»
Η απάντηση δόθηκε...Ο Κώστας Τουρνάς επιστρέφει στο Κύτταρο για τρεις μοναδικές παραστάσεις τις Παρασκευές 10 – 17 – 24 Φεβρουαρίου !!! 
Παρέα με την πιο εκρηκτική περφόρμερ της σκηνής μας, την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΚΕΦΑΛΑ!!! (ΜΠΛΕ) που θα αφήσει το ανατρεπτικό της στίγμα στην πρεμιέρα με τον δικό της αναπάντεχο τρόπο, αυτόν που αγαπήσαμε και τη μεγάλη έκπληξη, που ακούει στο όνομα ΕΛΠΙΔΑ !!! Mια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες, μία από της σημαντικότερες και πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού να συναντά στη σκηνή τον αγαπημένο της φίλο, χαρίζοντας μας δύο σπάνιες παραστάσεις .. (17 & 24 Φεβρουαρίου)

Για τρεις συλλεκτικές βραδιές, ο Κώστας Τουρνάς, ένας από τους λίγους γνήσιους «σταρ-αντιστάρ» της ελληνικής ποπ-ροκ σκηνής, με συνοδοιπόρους δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες από διαφορετικό χωροχρόνο, γιορτάζει την επιστροφή του στα παλιά του λημέρια καταθέτοντας ζωντανά σε ένα οπτικοακουστικό show εικόνες χρώματα συναισθήματα από τη ... «μηχανή του χρόνου» με την οποία όλοι και όλες λίγο ή πολύ συνταξιδέψαμε και συνεχίζουμε το ταξίδι από την εποχή των Poll μέχρι σήμερα!

Με τραγούδια-στιγμές όπως ...«Άνθρωπε αγάπα», «Έλα ήλιε μου», «Στη μηχανή του χρόνου», «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Δε μετανοιώνω», «Μη της το πείς»...
Και ο κατάλογος είναι μεγάλος όπως μεγάλες θα είναι και οι Παρασκευές του Φλεβάρη!!!


Κύτταρο Live

Ηπείρου 48 και Αχαρνών 
Αθήνα
Τηλέφωνο: 210.822.4134, 210.882.2460
Ώρα έναρξης: 22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.