Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Το εξώφυλλο της χρονιάς για το βιβλίο της χρονιάς

Οι Nesbomaniacs ψήφισαν το εξώφυλλο
για τη νέα περιπέτεια του Χάρι Χόλε
Σε δύο μήνες περίπου η ενδέκατη περιπέτεια του Χάρι Χόλε με τίτλο Η δίψα από τον συγγραφέα-φαινόμενο του αστυνομικού Jo Nesbo θα βρίσκεται στις προθήκες των ελληνικών βιβλιοπωλείων.

Στις 31 Ιανουαρίου έληξε η ψηφοφορία για την επιλογή του εξωφύλλου και ήρθε επομένως η στιγμή να αποκαλυφθεί το εξώφυλλο που από την άνοιξη του 2017 θα βλέπουμε παντού: στο ίντερνετ, στο μετρό, στις παραλίες, στις βιτρίνες και τις προθήκες των βιβλιοπωλείων, στα social media: το εξώφυλλο του graphic designer Redoine Amzlan  ξεχώρισε.
Πάνω από 5.000 αναγνώστες και φανατικοί του ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής του εξωφύλλου, ψηφίζοντας το αγαπημένο τους!
Ο Χάρι Χόλε, ο αγαπημένος ήρωας του Jo Nesbo και εκατομμυρίων αναγνωστών σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει στις 10 Απριλίου 2017η επίσημη ημερομηνία έκδοσης της Δίψας, σε μετάφραση από τα νορβηγικά της Κρυστάλλης Γλυνιαδάκη.
Η δίψα αποτελεί τη συνέχεια του μπεστ σέλερ Αστυνομία (του δέκατου βιβλίου στη σειρά Χάρι Χόλε), στο οποίο ο βετεράνος επιθεωρητής παλεύει να προστατέψει τους συναδέλφους του από έναν δολοφόνο που επιζητά εκδίκηση από την αστυνομία. Στο νέο βιβλίο ο Χάρι θα ξαναενταχθεί στις τάξεις της αστυνομίας του Όσλο, για να εντοπίσει έναν κατά συρροή δολοφόνο που σκοτώνει χρήστες του κοινωνικού δικτύου γνωριμιών Tinder. Ο τρόπος του και η μέθοδος του δολοφόνου θα οδηγήσουν τον Χάρι στο κυνήγι μιας νέμεσης από το παρελθόν.
Διαβάστε ΕΔΩ την αρχή της ιστορίας.
Και φυσικά, ο δρόμος προς την έκδοση της Δίψας κρύβει ακόμα πολλές εκπλήξεις. Θα σας κρατάμε ενήμερους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.