Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Citizen of Glass by Agnes Obel

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της το 2014, η Agnes Obel από τη Δανία άρχισε να εργάζεται για το τρίτο άλμπουμ της, η ίδια είπε σε κάποια συνέντευξή της "Προσπαθώ να βρω νέα μέσα για να δουλέψω και παλιά μουσικά όργανα, όπως ένα είδος παλαιού πιάνου και τσέμπαλο και στη συνέχεια να δούμε πού με πάει. Έχω κάποιες σαφείς ιδέες, αλλά δεν είμαι σίγουρή ότι είναι καλή ιδέα να μπω σε λεπτομέρειες σε τόσο πρώιμο στάδιο”
Τον Ιούνιο του 2016 η Obel κυκλοφόρησε ένα νέο single για το επερχόμενο άλμπουμ της, το “Familiar” το οποίο είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μόνο έκδοση. Στο νέο τραγούδι εκτός από το πιάνο και τη φωνή της Agnes Obel ακούγονται το βιολί του John Corban και τα βιολοντσέλα των Kristina Koropecki και Charlotte Danhier. 
Τον Ιούλιο του 2016 η Obel ανακοίνωσε το τρίτο studio album της,”Citizen of glass”, που θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου 2016. Σχετικά με το μυστηριώδη τίτλο, η Obel εξηγεί: “Ο τίτλος προέρχεται από τη γερμανική έννοια Bürger gläserner. Είναι πραγματικά ένας νομικός όρος και εννοεί το επίπεδο της ιδιωτικής ζωής που αφήνει να έχει ο καθένας από εμάς σε ένα ευνομούμενο κράτος. Εάν είμαστε φτιαγμένοι από γυαλί τότε το κράτος γνωρίζει τα πάντα.”
Το tracklist είναι το εξής:
01.Stretch Your Eyes
02.Familiar
03.Red Virgin Soil
04.It’s Happening Again
05.Stone
06.Trojan Horses
07.Citizen Of Glass
08.Golden Green
09.Grasshopper
10.Mary
Αναμένουμε λοιπόν την 21 Οκτωβρίου που θα κυκλοφορήσει σε cd, lp και ψηφιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.