Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

“ΕΚΠΛΗΞΗ” τον Απρίλιο στον Πολυχώρο VAULT

Έκπληξη (σοκ, κατάπληξη, θαυμασμός, απορία)

EUROVISION: Όλα τα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision 2018 θα είναι ο 63ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Θα διεξαχθεί στη Altice Arena, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας μετά την νίκη του Σαλβαντόρ Σομπράλ με το τραγούδι "Amar pelos dois". Θα είναι η πρώτη φορά που ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία. Ο διαγωνισμός θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς και έναν τελικό, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 8, 10 και 12 Μαΐου, αντίστοιχα. Τα τρία ζωντανά σόου, θα παρουσιαστούν από τις Καταρίνα Φουρτάντο, Ντανιέλα Ρουά, Φιλομένα Καουτέλα και Σίλβια Αλμπέρτο.

Σαν σήμερα 31/03 στις τέχνες...

Σαν σήμερα στις τέχνες...

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν...Πρεμιέρα Σάββατο 31 Μαρτίου στις 21.00 στον ΑΝΤ1!!



17 χρόνια μετά, ο Λάκης Λαζόπουλος, επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα και μας φέρνει, τη σατιρική κωμωδία που έχει γράψει ιστορία, «Δέκα Μικροί Μήτσοι». 

"Ένας Ράφτης για τις Κυρίες" στο Εργοτάξιον

Ένας ευκατάστατος γιατρός μπλέκεται σε ένα ερωτικό παιχνίδι πλάθοντας το ένα ψέμα πίσω από το άλλο και καταφέρνοντας να χαθεί στο ίδιο του το ψέμα. Μια ευφάνταστη φαρσοκωμωδία με γεμάτη ερωτικές πλεκτάνες και αστείρευτο χιούμορ. 

EUROVISION: Οι συμμετοχές της Ελλάδας στον διαγωνισμό!

Η Ελλάδα έχει συμμετάσχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 37 φορές από το 1974, με εξαίρεση το 1975, το 1982, το 1984, το 1986, το 1999 και το 2000. Η Ελλάδα κέρδισε για πρώτη φορά το 2005 με την Έλενα Παπαρίζου και το My number one σε μουσική Χρήστου Δάντη και στίχους Ναταλίας Γερμανού. Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ελλάδας, η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ) μεταδίδει τον διαγωνισμό στην Ελλάδα κάθε χρόνο και οργανώνει τη διαδικασία για την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής. Μεταξύ 1974 και 1999, έχει δύο φορές κατακτήσει θέση στην 5άδα το 1977 με το "Μάθημα Σολφέζ" και το 1992 με το "Όλου του κόσμου η ελπίδα". Από το 2001 και μετά, η Ελλάδα αναδείχθηκε μία από τις πιο επιτυχημένες χώρες στον διαγωνισμό όταν από το 2004 έως το 2011 τερμάτιζε πάντα στην πρώτη 10αδα, τρεις τρίτες θέσεις το 2001 με τους Antique, το 2004 με τον Σάκη Ρουβά και το 2008 με την Καλομοίρα και μία πρώτη το 2005 με την Έλενα Παπαρίζου. Ως το 2015 η Ελλάδα μαζί με την Ρωσία, την Ρουμανία, το Αζερμπαϊτζάν και την Ουκρανία δεν είχε αποκλειστεί, από την εισαγωγή των ημιτελικών το 2004. Το 2016 το ρεκόρ αυτό καταρρίφθηκε, όταν η Ελλάδα απέτυχε να προκριθεί για πρώτη φορά με τους "Argo" το 2016.

Μολιέρου "Ο Μισάνθρωπος" σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη από 20 Απριλίου στο Σύγχρονο Θέατρο

Η ψυχή η δική μου αγάπησε το δρόμο της φυγής
και δώρο εγώ δεν έλαβα από τον ουρανό μία ψυχή κατάλληλη για τον αέρα της αυλής.
Δεν έχω αυτές τις «αρετές» που οι εποχές απαιτούν
γι’ αυτό και οι υποθέσεις μου δεν πρόκειται ποτέ να ευοδωθούν.
Ειλικρίνεια κι ευθύτητα το μόνο τάλαντό μου
και αγνοώ πώς γίνεται ο εμπαιγμός του ατόμου.

Σαν σήμερα 30/03 στις τέχνες...

Σαν σήμερα στις τέχνες...

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Μάκβεθ is coming to town

Το αίμα ζητάει αίμα και οι Nesbomaniacs Μάκβεθ
Ο Jo Nesbo επιστρέφει με νέο θρίλερ

Γιου Νέσμπε (Jo Nesbø)

Ο Γιου Νέσμπε (Jo Nesbø) είναι Νορβηγός συγγραφέας, γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1960 στο Όσλο της Νορβηγίας. Από τον Σεπτέμβριο του 2008 περισσότερα από ενάμισι εκατομμύριο αντίτυπα από τα μυθιστορήματά του έχουν πωληθεί μόνο στη Νορβηγία και το έργο του έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 γλώσσες.

Ο Παναγιώτης Σδούκος στις 20 και 30 Απριλίου στις Εκδόσεις ''Γαβριηλίδης''

Ο Παναγιώτης Σδούκος, ο αγαπημένος μας ερμηνευτής για δύο εμφανίσεις στις εκδόσεις "Γαβριηλίδης"

Οι ταινίες της εβδομάδας

Γεμάτη κινηματογραφική εβδομάδα με συνολικά δέκα ταινίες, ανάμεσά τους και η νέα περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Σαν σήμερα 29/03 στις τέχνες...

Σαν σήμερα στις τέχνες...

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ για το THE CURING ROOM / έως 12 Μαίου στο VAULT

Το αντιπολεμικό κοινωνικό δράμα του David Ian Lee, σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, μετά την τεράστια πορεία του στον Πολυχώρο VAULT και τη μεγάλη απoδοχή από κοινό και κριτικούς, ολοκληρώνει τις παραστάσεις του, με έναν τελευταίο κύκλο 10 παραστάσεων μετά το Πάσχα. Aπό την Παρασκευή 13 Απριλίου έως το Σάββατο 12 Μαίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15. 

"Ο Γλάρος" του Α. Τσέχωφ στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν

Ο Δάσκαλος θέλει τη Μάσα που κυνηγάει τον Τρέπλιεφ, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Νίνα αλλά εκείνη ερωτεύεται τον Τριγκόριν, ο οποιός συζεί με την Αρκάντινα, που είναι πρώην ερωμένη του Γιατρού, με τον όποιο έχει σχέση η Πολίνα, η σύζυγος του επιστάτη. Μια λίμνη, ένα αυτοσχέδιο θέατρο, μυρωδιά από θειάφι, έρωτες, λόγια, λόγια, λόγια, πυροβολισμοί, τραγούδια, χοροί, ένας σκοτωμένος γλάρος»

Σαν σήμερα 28/03 στις τέχνες...

Σαν σήμερα στις τέχνες...

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Δεύτερη παράταση για την "Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού ή Διάφανη" λόγω μεγάλης επιτυχίας και αλλαγή ημερών μετά το Πάσχα

2η παράταση, μετά από τη μεγάλη αποδοχή από κοινό και κριτικούς, για το μονόλογο “Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη”, σε κείμενο - σκηνοθεσία Περικλή Μοσχολιδάκη με τη Μάγδα Κατσιπάνου στο ρόλο της Αγγέλικας Νίκλης Σολωμού. Στον Πολυχώρο VAULT από το Σάββατο 14 Απριλίου, κάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:00, έως την Κυριακή 27 Μαΐου.

Ο Αλέξανδρος Αγγελούσης ζωντανά την Κυριακή 1η Απριλίου στο SouSou

Ο νεαρός ερμηνευτής και συνθέτης μας χαρίζει μια διασκεδαστική ζωντανή βραδιά την Κυριακή 1 Απριλίου. 

Ο Αμπιγιέρ του Ρόναλντ Χάργουντ στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας έως την 1η Απριλίου!


«Ο Αμπιγιέρ» του Ronald Harwood, ένα από τα σημαντικότερα θεατρικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Μανώλη Δούνια, στη Β΄ Σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας. 
Στο ρόλο του Σερ ο Αλέξανδρος Μυλωνάς και του Αμπιγιέρ ο Μάνος Βακούσης. Τους υπόλοιπους ρόλους ερμηνεύουν η Άννυ Λούλου, η Ευγενία Αποστόλου, ο Νίκος Καλομό και ο Δημήτρης Μαργαρίτης. 

Παράταση Παραστάσεων και αλλαγή ημερών για το "Βασιλιά Ιωάννη" στο VAULT / Από 18 Απριλίου, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη

"Γιατί είναι νόθο τέκνο του καιρού του αυτός που δεν μυρίζει λίγο δουλοπρέπεια"
Παράταση και μετά το Πάσχα λόγω επιτυχίας για την παράσταση “Βασιλιάς Ιωάννης” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε μετάφραση Νίκου Χατζόπουλου και σκηνοθεσία - Δραματουργική Επεξεργασία Απόστολου Ψαρρού, από Τετάρτη 18 Απριλίου, κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:15, έως την Πέμπτη 10 Μαίου, για 8 ακόμη παραστάσεις, στον Πολυχώρο VAULT.

Σαν σήμερα 27/03 στις τέχνες...

Σαν σήμερα στις τέχνες...

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ο μονόλογος του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Ουρανία, από τις 16 Απριλίου στο Θέατρο 104!


Η Ουρανία είναι φίλη σου, αλλά μάλλον δεν το ξέρεις. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ν’ ανήκεις στους 240 φίλους της στο facebook. Στην πραγματική ζωή είναι κάπως δύσκολο να τη συναντήσεις μιας κι η Ουρανία δε βγαίνει απ’ το σπίτι, παρά μόνο για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο… 

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας" στην Θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη για αύριο Τρίτη 27 Μαρτίου @ 21:00!


Οι συντελεστές της παράστασης "Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας" με τον Γιώργο Ηλιόπουλο σε σκηνοθεσία Βασιλικής Ανδρίτσου, προσφέρουν στους αναγνώστες του Art Magazino δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Τρίτης 27 Μαρτίου στις 21:00 στην Θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη. 

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ: Λένα Αλκαίου - Οι πιο δικοί μας άνθρωποι

Η Λένα Αλκαίου παρουσιάζει το νέο εξαιρετικό της τραγούδι με τίτλο: «Οι πιο δικοί μας άνθρωποι».

Ο Γιάννης Χαρούλης στην Ακτή Πειραιώς


Ο Γιάννης Χαρούλης, παρουσιάζει ένα διαφορετικό live στην Ακτή Πειραιώς. Μια ανοιξιάτικη συνάντηση φίλων, που σμίγουν για ένα αυθεντικό γλέντι, μέσα από γνώριμους αλλά και καινούριους δρόμους. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, από 14 Μαρτίου, ο Γιάννης Χαρούλης μας καλεί να σμίξουμε και να μοιραστούμε αληθινές στιγμές. 

Σαν σήμερα 26/03 στις τέχνες...

Σαν σήμερα στις τέχνες...

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Γκαλά Αστέρων Ρώσικου Μπαλέτου στο Μέγαρο Μουσικής Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Απριλίου 2018!


Δώδεκα από τους σπουδαιότερους χορευτές των θεάτρων Μπολσόι και Μαριίνσκι παρουσιάζουν τις καλύτερες στιγμές από τις αξεπέραστες χορογραφίες των παραστάσεων Η λίμνη των κύκνων, Η Ωραία Κοιμωμένη, Ζιζέλ, Δον Κιχώτης κ.ά. 

Art Magazino - Τεύχος 71 - Celebrating 2 Years

Κυκλοφόρησε το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι από τον Voicewebradio!

Σαν σήμερα 25/03 στις τέχνες...

Σαν σήμερα στις τέχνες...

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

"Είμαι" με τον Ζαχαρία Καρούνη στο Θέατρο Ροές από 27/2 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη για 7 παραστάσεις!


Ο Ζαχαρίας Καρούνης μετά από την μεγάλη θεατρική επιτυχία που γνώρισε η παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου» με πρωταγωνίστρια τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη , στην οποία είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια, τώρα μας προτείνει την μουσική παράσταση «ΕΙΜΑΙ». 

Σαν σήμερα 24/03 στις τέχνες...

Σαν σήμερα στις τέχνες...

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

η ΤΕΧΝΗ, ο ΕΑΥΤΟΣ μου | Ομαδική εικαστική έκθεση στη Dépôt Αrt gallery, από 27/3 έως 20/4

Η Dépôt Art gallery (Νεοφύτου Βάμβα 5, Κολωνάκι) εγκαινιάζει την Τρίτη, 27  Μαρτίου 2018 και ώρα 8 μ.μ. έως 11:30 μ.μ. την ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα : «η Τέχνη, ο Εαυτός μου» Η έκθεση διαρκεί από 27 Μαρτίου έως  20 Απριλίου 2018.

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ & ΦΙΛΟΙ – 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΓΙΟΡΤΗ...Live @ Architecture Rock Stage την Παρασκευή 23 Μαρτίου!


Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική ροκ σκηνή, ο Πέτρος Θεοτοκάτος ανεβαίνει στη σκηνή του Architecture Rock Stage, την Παρασκευή 23 Μαρτίου, παρέα με αγαπημένους φίλους, για μία βραδιά γεμάτη από ηλεκτρισμό, μελωδίες και δυνατές συγκινήσεις!!! 

Σαν σήμερα 23/03 στις τέχνες...

Σαν σήμερα στις τέχνες...

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Το διάσημο μιούζικαλ «Cats» έρχεται στην Ελλάδα!



Από τις 25 Απριλίου στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», το ελληνικό κοινό θα έχει τη χαρά να το παρακολουθήσει, ενώ οι πρωταγωνιστές της μαγευτικής ποίησης του T.S. Eliot, θα τραγουδήσουν επιτέλους για πρώτη φορά στα ελληνικά. 

Η Λιζέτα Νικολάου την Παρασκευή 30 Μαρτίου @ Ρότα Art Bar

Η Ρότα υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια Λιζέτα Νικολάου για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 30 Μαρτίου.

"Άπαιχτος" Μαρκήσιος ντε Σαντ στο VAULT / "Ευγενία Ντε Φρανβάλ" στη σκηνή από 14 Απριλίου

O Πολυχώρος Vault παρουσιάζει την παράσταση “Ευγενία ντε Φρανβάλ” του Μαρκήσιου ντε Σαντ σε θεατρική διασκευή και σκηνική σύνθεση των Δημήτρη Κάτση, Αλέξανδρου Μητρόπουλου, Μαρίας Μπακέα και Μαργαρίτας Παπαντώνη από το Σάββατο 14 Απριλίου κάθε Σάββατο στις 19:00 και Κυριακή στις 21:00, έως την Κυριακή 27 Μαίου, για 14 μόνο παραστάσεις.

Παρουσίαση βιβλίου - cd "Γιορτή στη Φάρμα"

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο θέατρο και με μια υπέροχη διάθεση, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου cd «γιορτή στη φάρμα» του συνθέτη Θάνου Μπένου και του στιχουργού Νίκου Μαρουλάκη, στο συνεδριακό κέντρο του δημαρχείου Περιστερίου.

Σαν σήμερα 22/03 στις τέχνες...

Σαν σήμερα στις τέχνες...

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

“Αρίστος”, μια παράσταση βασισμένη στο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη, «Ο γύρος του θανάτου» παίρνει παράταση και συνεχίζει και μετά το Πάσχα με νέες ημέρες και ώρες παραστάσεων!


Το βραβευμένο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου», μεταφέρεται στη σκηνή, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαγεωργίου. 

Nατάσσα Μποφίλιου "Μπελ Ρεβ" για 4 συλλεκτικές παραστάσεις στο Γκάζι Live στις 23, 24 & 30, 31 Μαρτίου 2018!


Το “Μπελ Ρεβ”, το μουσικό όνειρο που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς, επιστρέφει για 4 μόνο συλλεκτικές παραστάσεις, την Παρασκευή και το Σάββατο 23, 24 και 30, 31 Μαρτίου στο ΓΚΑΖΙ LIVE, σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους χώρους της Αθήνας που οι υποδομές του καλύπτουν τις πιο απαιτητικές μουσικές αλλά και θεατρικές παραγωγές. Μια μουσική παράσταση που έρχεται με ακόμη περισσότερη φόρα, προκειμένου να συναντήσει όσους δεν πρόλαβαν να την παρακολουθήσουν και που χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετική από το σύνολο του κοινού αλλά και του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. 

«Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» με την Αλμπίνα Ζαχαριάδου (φωνή –πιάνο), Μ.Τρίτη στο ΙΧΝΟS

Το ΙΧΝΟΣ, συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία του ως κέντρο Πολιτισμού και Τέχνης , παρουσιάζει τη Μ. Τρίτη 3 Απριλίου στις 21:00 την Αλμπίνα Ζαχαριάδου (φωνή-πιάνο) σε μια μουσική βραδιά με τίτλο «Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»  

Κάθε Πέμπτη κύριε Νιάρχο | Το Θέατρο Σταθμός γιορτάζει την Παγκόσμια Μέρα Ποίησης

Aυτή την Πέμπτη 22 Μαρτίου, μία μέρα μετά την Παγκόσμια Μέρα Ποίησης, στις 18:30 στο θέατρο Σταθμός, μία εξαιρετική πρωτότυπη σύναξη. 

Μουσική παράσταση με την Ελισσάβετ Καρατζόλη: "Ίριδα, η κόρη που διαστέλλεται" στο Από Κοινού Θέατρο

Ίριδα, η κόρη που διαστέλλεται
μουσική παράσταση για πιάνο, τσέλο & φωνή

Σαν σήμερα 21/03 στις τέχνες...

Σαν σήμερα στις τέχνες...

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Η Τάνια Τρύπη τα Σάββατα 24 & 31 Μαρτίου στη Ρότα

Μετά τις προηγούμενες sold out εμφανίσεις της, η Τάνια Τρύπη επιστρέφει στην Ρότα! Η σπουδαία ηθοποιός μας συστήνει την μουσική της πλευρά!

Η Μάγδα Πένσου την Παρασκευή 23 Μαρτίου @ Ρότα Art Bar

Η Μάγδα Πένσου , ηθοποιός και τραγουδίστρια , θα ερμηνεύσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τραγούδια πολλών μεγάλων δημιουργών,όπως Μ.Χατζιδάκι, Μ.Θεοδωράκη, Στ.Ξαρχάκου, Στ.Κραουνάκη, Β.Δημητρίου, Γ.Ανδρέου, Δ. Παπαδημητρίου, Ε.Ρεμπούτσικα, κ.α, με αφετηρία την ψυχή της και τερματισμό την ψυχή μας !

Μήνυμα Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου 2018 - Simon McBurney από το Ηνωμένο Βασίλειο, Ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης και συνιδρυτής του Théâtre de Complicité

Η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου είναι η ετήσια γιορτή της διεθνούς θεατρικής κοινότητας, από το 1961, όταν πρωτοεμφανίσθηκε με πρωτοβουλία του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου. Εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου, με θεατρικά δρώμενα και άλλες συναφείς με το θέατρο εκδηλώσεις, που διοργανώνονται από τα εθνικά τμήματα του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, μιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που συνενώνει τους επαγγελματίες του θεάτρου και συνεργάζεται στενά με την UNESCO.

2η Περίοδος Παραστάσεων από τους σπουδαστές της Ανώτερης Δραματικής Σχολής Αθηναϊκή Σκηνή με φιλανθρωπικό σκοπό


Η Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των σπουδαστών μέσα από παραστάσεις, παρουσιάζει τρία νέα έργα των τριών ετών: «Αγγέλα» του Γιώργου Σεβαστίκογλου σε διδασκαλία Κοραή Δαμάτη, «Βρωμιά» του Ρόμπερτ Σνάιντερ σε διδασκαλία Θόδωρου Κάλβου, «Vivi Mortui», μια σύνθεση σκηνών, μονολόγων και πινάκων του Μεσαίωνα και της Αναγέννησης από το Β’ έτος σε διδασκαλία Μιχάλη Καλαμπόκη.

Σαν σήμερα 20/03 στις τέχνες...

Σαν σήμερα στις τέχνες...